Håndboldfitness
Del

Instruktør

Det er meget fleksibelt at være Håndboldfitness-instruktør.

  • Træningen er inddelt i en række selvstændige moduler indenfor løb, fysisk træning og håndbold på minibaner. Instruktøren kan vælge at være instruktør i en 12 ugers periode eller for hele året
  • Håndboldfitness er et lokalt træningsprodukt uden kampe i weekenden

Det er således ikke en krævende funktion at sige ja til at fungere som Håndboldfitness-instruktør.

Projektmedarbejder
Anna Katrine Sand 43262431(Arbejdstelefon)

Kurser

Håndboldfitness instruktørkurser
Så er det her endelig – kurset hvor du bliver klædt rigtig godt på til at være instruktør i Håndboldfitness. På kurset får du en grundig introduktion i Håndboldfitness og de tre spændende moduler, træningen er bygget op omkring – Puls, Power og Play. Du vil blive undervist i brugen af instruktørmaterialet, få nyttig og brugbar viden om sundhedseffekten af træningen, lære om livsfaserne for dine deltagere, få finpudset teknik i forbindelse med øvelser og meget mere. Du vil desuden lære, hvordan du planlægger træningen fra gang til gang, og du vil lære, hvordan den kan tilpasses til hal, gymnastiksal, udendørs, og hvad der ellers findes af faciliteter i din klub.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage i dette kursus andet end lysten til at være Håndboldfitnessinstruktør.

Der vil blive serveret sandwich, frugt, vand, kaffe og te.

Har du spørgsmål til kurset, er du meget velkommen til at kontakte underviser Tanja Kilbæk Ramgil på mobil 40444290 eller mail tanja.ramgil@dhf.dk

TILMELD DIG VIA DGI'S TILMELDINGSSIDE 

 

Arrangementets navn: Håndboldfitness instruktørkursus
Dato:  Se tilmeldingslink 
Sted:  Du vælger selv. Se valgmulighederne via tilmeldingslinket 
Pris: 295 kr. inkl. forplejning
Tid: kl. 17.00-21.30
Senest tilmelding: Se under det enkelte arrangement på tilmeldingssiden

OBS: Medbring træningstøj og indendørs sko til det praktiske i hallen

Rekruttering af instruktør

NEMME OG FÆRDIGE LEKTIONERSPLANER

For hver lektion er der udarbejdet detaljerede lektionsplaner af høj kvalitet, hvor øvelserne tydeligt er beskrevet og illustreret. Som instruktør skal man "blot" sætte sig ind i materialet inden lektionsstart.

Instruktøren kan således koncentrere sig om at bruge sit engagement på humørfyldt at formidle materialet, og derved skabe en sjov og effektiv træning springfyldt med gode oplevelser.

Et større rekrutteringsgrundlag

Med færdige lektionsplaner i "baglommen" får klubben dermed et større rekrutteringsgrundlag til de forskellige elementer: løb - sjov fysisk træning - håndbold på minibaner.

Klubben får med det bredere indhold flere indfaldsvinkler og muligheder for at trække på en større kreds af personer i som udenfor klubben. Eksempelvis kan forælderen, der selv er ihærdig løber, med de udførlige lektionsplaner i baghånden fint bruges som instruktør/frontløber på løbemodulet.

Ydermere er det en mulighed lokalt at indgå lokale samarbejder med fagpersoner (f.eks. en fysioterapeut) eller idrætsafdelinger (f.eks. løbeafdeling) om at foretå dele af instruktionen. 

Kvalitetsmateriale udviklet af fagpersoner med stor viden

På alle moduler er kvaliteten i top. Det er således kun interne som eksterne fagpersoner, der har stået for opbygning af indhold og udvælgelse af øvelser i de enkelte moduler. Det giver instruktøren et godt afsæt til succesfulde lektioner.

Alt i alt er instruktionsmaterialet tilrettelagt så det bedst muligt er med til at gøre rekrutteringsarbejdet nemmere!

REKRUTTERING AF INSTRUKTØRER HAR ALDRIG VÆRET NEMMERE

En vigtig del af konceptet med Håndboldfitness er, at gøre det så enkelt som overhovedet muligt for instruktøren at gå til.

12 uger eller hele året

Instruktionsmaterialet er inddelt i moduler af 12 uger. Især de fysiske træningsmoduler, giver god mulighed for forskellige instruktører året igennem. Instruktøren kan således vælge hvor meget de vil stå for - et træningsmodul hele året igennem eller "kun" 12 gange.

 

Håndboldfitness

Matchspil 06

Boogie
Håndboldfitness

Matchspil 11

Tripleball
Håndboldfitness

Matchspil 15

Diamanten
Håndboldfitness

Matchspil 12

Battle

Vælg forbund

Luk