Håndboldfitness
Del

Træning

Træning

En håndboldfitnesstræning kan opbygges på mange måder. I bestemmer selv hvor, hvornår og hvor længe I vil træne og hvad der skal fylde mest i jeres træning. I instruktørmaterialet er der forslag til programmer og sammensætning af en træning. 

Projektmedarbejder
Anna Katrine Sand 43262431(Arbejdstelefon)

PULS

Det er sundt at få hjertet til at banke og få pulsen op - og løb er en rigtig god aktivitet til det, men det kan være svært at motivere sig selv til få startet op, hvilket mange gennem årene har erfaret i forbindelse med løb som et fast element i håndboldtræningen.

Konklusionen er, at det skal være sjovt og motiverende at bevæge sig, og det er sjovest og mere forpligtende, når løb er sammen med andre.

Derfor har vi til Håndboldfitness udviklet et nyskabende og sjovt løbetræningskoncept for ALLE, og med stor fokus på det skal være sjovt og ikke kun "maskinelt" løb fra punkt A til B.

Vi introducerer 12 ugers løbetræningsprogram.

Det gør jo ikke noget det er sjovt!

POWER

- Sjov og effektiv fysisk træning!

POWER træning i Håndboldfitness har fuld fokus på MENNESKET frem for maskiner - vi vil bringe smilet og glæden ind i styrketræningen. Skåret ind til benet har vi ingen smarte spejle eller en større maskinpark.

Håndboldfitness POWER træning er sjov effektiv styrketræning uden brug af "kunstige tilsætningsstoffer". Vi bruger ressourcerne på at gøre træningen sjov og afvekslende.

Fleksibel træning

Der sker hele tiden noget nyt. Du træner max. det samme styrketræningskoncept i 12 uger - så kommer der et nyt modultema. Hermed bliver træningen hele tiden motiverende. Det kalder vi afvekslende, sjov og fleksibel fysisk træning!

Håndboldfitness - det gør ikke noget det er sjovt!

Eksterne forfattere

Vi har sammen med flere eksterne eksperter udviklet 4 meget forskellige styrketrænings moduler. Og der er noget for alle.

PLAY

Der findes ikke noget bedre og sjovere end at holde sig i god form med en bold.

Med PLAY-elementet i Håndboldfitness kan ALLE være med - uanset forkundskaber eller ej.

Det centrale er sjove boldøvelser, konkurrencer og selvfølgelig håndbold på minibaner.

Alt foregår med den bløde streethåndbold uden kropskontakt, ganske få regler, masser af boldberøring, intensitet og aktiv deltagelse. Du skulle prøve det...! - og tag gerne naboen med.

Brug MATCH-spillene til at skabe en anderledes og sjov kamp i jeres håndboldfitness træning. 

Håndboldfitness

Matchspil 11

Tripleball
Håndboldfitness

Matchspil 05

Bonus
Håndboldfitness

Matchspil 13

Finale
Håndboldfitness

Matchspil 08

Duellen

Vælg forbund

Luk