Håndboldskoler
Del

Håndboldskole

DHF Håndboldskole er et tre-fem dages arrangement for U-10 til U-12 piger og drenge - årgang 2005-2008. DHF Håndboldskoler afvikles fra og med uge 20 til og med uge 36 samt i uge 42.

Programmet for en DHF Håndboldskole er overvejende håndboldtræning krydret med sociale og legende aktiviteter. Den gode håndboldoplevelse er i fokus og træningen tager udgangspunkt i DHF's Aldersrelateret Træning. Aktiviteterne kan foregå indendørs såvel som udendørs.

Den enkelte arrangørforening bestemmer rammerne for den enkelte håndboldskole, og der kan derfor være forskelle fra arrangørforening til arrangørforening i målgruppe, tid og omfang.

Tryk på billedet, for at tilmelde dit barn til håndboldskolen.

Projektmedarbejder
Jeppe Behrendt Petersen 43262431

Hovedsponsor

Praktiske informationer

ALDERSGRÆNSER

DHF Håndboldskole er målrettet piger og drenge årgang 2005-2008. DHF's Håndboldskole tager udgangspunkt i håndboldårgangene for sæsonen 2017/18.

Ikke alle arrangørforeninger tilbyder DHF håndboldskole for alle årgange.

 

VARIGHED

DHF Håndboldskolerne er typisk 3-5 dage. Nogle DHF Håndboldskoler tilbyder bespisning og overnatning. Den typiske DHF Håndboldskole begynder kl. 9.00 og slutter kl. 15.00.

DELTAGERPRIS

Deltagerprisen varierer alt afhængig af, hvad den enkelte DHF Håndboldskole tilbyder.

FROKOST

Med mindre andet er angivet er deltageren selv ansvarlig for frokost.

TRÆNERE

Det er typisk arrangørforeningens egne entusiastiske og engagerede børne- og ungdomstrænere, som deltagerne møder på DHF Håndboldskole.

DHF sørger for, at alle trænere er bekendt med DHF's retningslinjer for træning beskrevet i DHF's Aldersrelateret Træning.

GRUPPESAMMENSÆTNING

DHF Håndboldskolerne er typisk delt op i håndboldårgange eks. U-10, U-12 og evt. U-14 så deltagere er sammen med andre på deres egen alder. DHF Håndboldskolen er baseret på den gode håndboldoplevelse, og træningen foregår på en sjov og udviklende måde.

På håndboldskolen møder deltagerne nye venner. Det er DHF's erfaring, at børnene meget hurtigt falder til i en ny gruppe.

PÆDOFILI

Alle trænere på DHF Håndboldskoler er tjekket i Det Centrale Kriminalregister.

TRANSPORT

Deltagere/forældre er selv ansvarlige for transport til og fra håndboldskolen.

Øvrige sponsorer

Vælg forbund

Luk