Beach Handball
Del

Kom godt i gang

Kom godt i gang med beach handball

Der er flere steder, du kan starte, hvis du som spiller eller som klub gerne vil i gang med beach handball.

Har I ikke adgang til en sandbane eller strand i nærheden, kan I overveje mulighederne for at få anlagt en. Har I derimod adgang til en sandbane, men mangler inspiration til træning og øvelser, er der også hjælp at hente.

 

Kom godt i gang-kasse

I 2018 udviklede vi eksempelvis en Kom godt i gang-kasse, der indeholder et infoskriv, en folder om etablering af en beachbane, to stk. bandanaer til god beachstil samt et sæt træningskort, med 40 kort i alt. Pris kr. 599,- inkl. moms og forsendelse.

Udover kassen, har du også mulighed for at tilkøbe Beach Handball bolde, Street Handballs, banelinjer og scoreboard. Obs! Tilkøb er kun muligt ved køb af Kom godt i gang-kassen. 

DHF fakturerer for købene, som sendes fra ekstern partner.

Bestil Kom godt i gang-kassen her

Spørgsmål og svar

Reglerne

Kontakt

Kristian Buhl
Kristian Buhl 61339043

træningskort

Det er også muligt, at købe en række træningskort udviklet specifikt til beach handball. Du finder i alt 40 træningskort i sættet, og der er flere mulighed for at få fingrene i det:

Kom-godt-i-gang-kassen indeholder ét sæt med mulighed for at tilkøbe flere. Er du kun interesseret i træningskortene, kan du bestille dem via denne formular. De koster kr. 340,- pr. sæt:

Bestil træningskort

Vælg forbund

Luk