Håndbold og motion
Del

Håndbold og motion

Håndbold for alle

Håndbold er meget mere end 7 mod 7 og harpiks. Masser af klubber landet over tilbyder Håndboldfitness og Five-a-side Håndbold, så der er noget for enhver smag og for ethvert niveau. Se på kortet til højre hvor man kan spille, og læs mere om de enkelte spilformer herunder.

Hvis jeres klub har lyst til at starte op med Five-a-side Håndbold og Håndboldfitness er det let. Tag blot fat i jeres lokale DGI- eller DHF-konsulent, og få en gratis inspirationsaften og hjælp til opstartsforløb. Læs mere her

 


Håndboldens Dag

Kommer snart

Prøv Five-a-side Håndbold i klubben

Five-a-side Håndbold er et fem-mod-fem spil på forkortet bane og med den nye gule bold. Spillet er udviklet til tidligere håndboldspillere, men alle kan være med. Læs mere her.

Prøv Håndboldfitness i klubben

Håndboldfitness kombinerer god motion med store smil i håndboldklubben. Læs mere her.

Håndbold tilbage på skoleskemaet

Med Five-a-side er det slut med hårde tacklinger, harpiks og den hårde bold. Det gør spillet ideelt til undervisningen. Læs mere og få inspiration til din undervisning her.

 


Kontakt en konsulent

Vores konsulenter står klar til gratis at hjælpe jer i gang med et motionshåndbold-tilbud i klubben. Klik her for at kontakte jeres lokale DHF-konsulent.

Laura Schmidt Challe
Laura Schmidt Challe 26715530

Vælg forbund

Luk