Håndbold og motion
Del

Dit hold savner dig

"Dit Hold savner dig"

Få seniorspillerne tilbage i hallen efter corona-nedlukningerne

Har I ligesom mange andre af landets håndboldklubber, oplevet, at en del af jeres seniorspillere ikke er kommet tilbage efter en lang håndboldpause? Så får I her en håndsrækning, der kan bruges til jeres turneringshold, Five-a-side Håndboldhold eller Håndboldfitnesshold.

Som hjælp til at række ud til de spillere, der ikke længere dukker op i hallen, har vi derfor skrevet en mail og nogle opslag til klubbens Facebook- eller Instagram-side. Der ligger også nogle forskellige billeder, som du kan bruge – både til Facebook-opslagene og evt. til at vedhæfte mailen.

Skriv en mail med en personlig hilsen til alle jeres seniorspillere, som ikke rigtigt er kommet i gang igen efter nedlukningerne. Du kan blot klippe teksten ind i en mail og gøre den personlig i forhold til de enkelte spillere.

Det samme gælder med de fem Facebook-opslag. Vi har lavet fem tekster, som hver især passer til et af de fem billeder, men når du klipper teksten ind i et Facebook-opslag på jeres klubside, kan du jo redigere teksten, så den passer til lige præcis jeres klub og jeres træningstider.

Anna Katrine Sand
Anna Katrine Sand 24843136

Billleder til Download

Neden for finder I syv billeder med tekster, der passer til facebookopslagene. Klik på det enkelte billede, som åbner i et nyt vindue. Højreklik her efter på billedet og og klik på "Gem billede som". Så kan du gemme billedet på din computer og bruge det på facebook og instagram. 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE