Håndbold og motion
Del

Håndboldens Dag 2021

NY DATO FOR Håndboldens Dag 2021

Nu kan din håndboldklub blive en del af den landsdækkende åbenthus-dag: Håndboldens Dag, når vi gentager succesen lørdag den 2. oktober 2021. Det er helt gratis at tilmelde sin klub som arrangør, og I modtager inspirationsmaterialer og hjælp til at afvikle et sjov og spændende event i klubben.

Målet med Håndboldens Dag er at give foreninger over hele landet mulighed for at styrke fællesskabet i klubben og invitere folk udenfor foreningsfællesskabet indenfor til en sjov dag i hallen. Og i år er Håndboldens Dag en oplagt mulighed for klubberne til at lave en god genstart ovenpå coronakrisen. 

Tidligere arrangørklubber har rekrutteret nye medlemmer direkte fra arrangementet, men i år bliver det næsten endnu vigtigere med tiltag, der kan fastholde og genrekruttere de medlemmer, der måske ikke er kommet igen ovenpå den lange nedlukning. Det håber vi, at Håndboldens Dag kan bidrage til.

Særligt fokus på de unge

En af de aldersgrupper, der især har været ramt af nedlukningen, er de unge. Derfor sætter Håndboldens Dag 2021 ekstra stort fokus på netop at få de unge inkluderet i håndboldfællesskabet.

De unge skal med på Håndboldens Dag, og ikke bare som besøgende, men som en aktiv del af eventen. Derfor lægger vi med Håndboldens Dag 2021 op til, at foreningens unge spillere selv får mulighed for at planlægge en særlig event for dem selv, som måske kan lokke deres venner med ned i klubben. Derudover får foreningerne hjælp til at skabe rammerne for de unge igennem planlægningsmaterialer og webinarer i august og september.

Praktisk information

  • Dato: Lørdag den 2. oktober 2021
  • Deadline for tilmelding: 22. august 2021
  • Pris: Det er helt gratis at melde sig som arrangør af Håndboldens Dag.
  • Gratis arrangørpakke: Op til arrangementet modtager arrangørklubberne en gratis arrangørpakke med alt, hvad der skal bruges til at gennemføre en succesfuld Håndboldens Dag.
  • Webinar: Alle arrangører kan deltage på webinaret 'Få Håndboldens Dag ud over rampen', der afholdes onsdag den 25. august og lørdag den 4. september.

Håndboldens Dag 2022

Det ligger allerede nu fast, at Håndboldens Dag vender tilbage i 2022. Det bliver lørdag den 1. oktober 2022, så book eventuelt allerede hallen nu, hvis I vil være med på dagen.

Tilmelding

Kontakt

Projektansvarlig
Anna Katrine Sand 24843136

Håndboldens Dag afvikles i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund og DGI Håndbold.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE