Håndboldskoler
Del

Praktisk info

Her finder du praktisk information om DHF Håndboldskoler. 

Den enkelte arrangørforening bestemmer rammerne for den enkelte håndboldskole, og der kan derfor være forskelle fra arrangørforening til arrangørforening i årgange, tid og omfang.

HVEM KAN DELTAGE? 
DHF Håndboldskoler er for piger og drenge født i 2015-2004. 
Vær opmærksom på, at ikke alle arrangørforeninger tilbyder håndboldskole for alle årgange.

HVORNÅR? 
DHF Håndboldskolerne er typisk 3-5 dage. Nogle håndboldskoler tilbyder frokost og/eller overnatning. Den typiske DHF Håndboldskole begynder kl. 9.00 og slutter kl. 15.00.

DELTAGERTØJPAKKEN
Deltagertøjpakken udleveres på håndboldskolens første dag. Hvis du har ændringer til deltagerpakken inden håndboldskolen, kan du kontakte DHF.  
Hvis det viser sig, at tøjet er bestilt i en forkert størrelse, kan du få det byttet på håndboldskolen, såfremt størrelsen er på lager.  

FROKOST
Med mindre andet er angivet er deltageren selv ansvarlig for frokost.

PROGRAM
Programmet for DHF Håndboldskoler er overvejende håndboldtræning krydret med sociale og legende aktiviteter. Den gode håndboldoplevelse er i fokus og træningen tager udgangspunkt i DHF's Aldersrelateret Træning. Aktiviteterne kan foregå indendørs såvel som udendørs.

GRUPPESAMMENSÆTNING
Håndboldskolerne er typisk delt op i håndboldårgange eks. U-9, U-11 og U-13 mv., så deltagere er sammen med andre på deres egen alder. DHF Håndboldskoler er baseret på den gode håndboldoplevelse, og træningen foregår på en sjov og udviklende måde.

På håndboldskolen møder deltagerne nye venner. Det er DHF's erfaring, at børnene meget hurtigt falder til i en ny gruppe.

TRÆNERE
Det er typisk arrangørforeningens egne entusiastiske og engagerede børne- og ungdomstrænere, som du møder på håndboldskolen.
DHF sørger for, at alle trænere er bekendt med DHF's retningslinjer for træning beskrevet i DHF's Aldersrelateret Træning.

PÆDOFILI
Alle trænere på DHF Håndboldskoler er tjekket i Det Centrale Kriminalregister.

TRANSPORT
Deltagere/forældre er selv ansvarlige for transport til og fra håndboldskolen.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE