Håndboldskoler
Del

Tilmelding

Værd at vide

Tilmeldingen til DHF Håndboldskoler åbner mandag den 3. februar 2020 kl. 10.00. 
Før du bevæger dig videre til tilmelding er der et par ting, som er gode at vide. 

OBS! Grundet COVID-19 vil der ikke blive afviklet håndboldskoler frem til og med uge 30. Håndboldskoler fra uge 31 og frem vil på nuværende tidspunkt blive afviklet som planlagt, men vi følger naturligvis situationen nøje. Der arbejdes på at rykke de berørte håndboldskoler, så hold øje med kortet, som vi løbende vil opdatere, hvis det lykkes at rykke håndboldskolerne.

TILMELDING
Tilmelding og betaling foregår via DHF's onlinesystem. Det er ikke muligt at tilmelde eller betale direkte til den enkelte arrangørforening.

Tryk på billedet for at se hvor du kan tilmelde dit barn til håndboldskolen

(Vi oplever desværre, at der er problemer med tilmelding via Internet Explorer. Vi henviser derfor til anden internet browser som fx Chrome eller Safari).  

PRIS
Deltagerprisen varierer alt afhængig af, hvad den enkelte håndboldskole tilbyder af fx bespisning. 

VALG AF BOLD
Bolden er en del af deltagerpakken. Ved tilmelding til håndboldskoler i sommerperioden, vælger tilmeldingssystemet automatisk den størrelse bold, der passer til deltageren, når fødselsårgangen indtastes. Dog er det muligt at vælge en anden størrelse bold.

Se herunder, hvilken bold systemet automatisk vælger.

DELTAGERTØJPAKKEN
Ved tilmelding vælger deltager tøjstørrelse. Deltagertøjpakken består af en T-shirt, bold, drikkedunk og diplom. Derudover er det muligt at vælge tøj til målvogtere (bestående af lang T-shirt). Shorts/lange bukser tilbydes på flere håndboldskoler, det er op til den enkelte arrangørforeningen, om det er med i deltagerpakken. 

Projektansvarlig
Mette Borgstrøm 43262429
Projektmedarbejder
Jeppe Behrendt Bendtsen 43262432
Projektmedarbejder
Zille Aagaard Ulfeldt 43262433

Vælg forbund

Luk
ANNONCE