Trille og Trolle
Del

Troldeunivers

Hvem er Trille og Trolle?

Trille og Trolle er vores to søde og rare og til tider lidt frække landsholdsmaskotter. De elsker at lege og de elsker bolde og så er de altid i godt humør. Trille og Trolle i Underskoven er der hvor det hele starter. Ude i foreningen hvor børn og forældre møder håndboldsporten første gang.

Til Trille Trolle træning skal man ikke ”spille håndbold” som vi kender det fra TV eller de ældre aldersgrupper. Konceptet er bygget op om de to trolde. Et legende univers hvor børnene kan lege sig til motoriske færdigheder og på opdagelse i kroppens formåen, der netop er tilpasset deres alder. Til at understøtte dette univers har udviklet en række materialer som I kan bruge og lade jer inspirere af.

 


TRILLE OG TROLLE SANGENE

Troldene har deres egne sange, lavet på et par kendte børnemelodier. Både musik og tekster kan downloades frit.

Disse sange kan bruges som et genkendeligt element evt. når træningen starter og når den slutter, så ved børnene at de skal samles og hvad der skal ske.

 


Malebog

Herunder kan du gratis downloade og udskrive malebog samt en række troldetegninger som kan farvelægges.

At tegne er noget som styrker finmotorikken. Materialerne kan enten bruges som en ”pause aktivitet” på sidelinjen. Børnene kan også få en tegning med hjem af og til, eller i et opstartsbrev.

 


TRILLE OG TROLLE T-SHIRT

DHF tilbyder, i samarbejde med Encina Aps, hvid T-shirt med sejt Trille og Trolle logo, til alle troldebørn i underskoven - store som små.

T-shirten fås i str. 2-3 år, 3-4 år, 5-6 år, 7-8 år, S, M, L og XL til kr. 60,- pr. stk.

Forsendelse koster 87,50 kr. uanset antal.

Foreninger har mulighed for at få trykt eget logo og/eller foreningsnavn på t-shirten til kr. 25,- pr. stk.

Logo/foreningsnavn sendes pr. mail til info@encina.dk. Logo skal være i vektorgrafik ai eller eps format.
Rentegning af logo eller tekstopsætning koster kr. 200,-.

Encina Aps sender betalingsoplysninger pr. e-mail når bestillingen er modtaget. Når betalingen er modtaget, sendes bestillingen 2-5 hverdage efter.
Spørgsmål rettes til Encina Aps, Maibritt Eg, me@encina.dk

Flere klubber har inkluderet en 'Trille og Trolle' T-shirt' i kontingentet, så børnene får en sej t-shirt med Trille og Trolle på maven og ex. 'Jeg spiller håndbold i X-forening' på ryggen. En t-shirt bringer altid stor lykke hos børn, og er samtidig en synlig reklame, når barnet f.eks. har den på i børnehaven.

 


Diplomer

Har I lyst til at uddele et diplom, er der her lavet tre forskellige som frit kan downloades. Det første er der et skriv bart felt og mulighed for at sætte et holdfoto ind. De andre er fortrykt med aktiviteter som man kan lave i træningen. De sidste to kan også bestilles (på tykt papir).

 


 

Trille og Trolle perleplader

Når du og dit barn kommer hjem fra en aktiv Trille og Trolle træning sammen, kan I komme helt ned i gear med et kreativt projekt fra Underskoven. Nedenfor kan du gratis downloade de flotte mønstre til Trille og Trolle perleplader.

Når børn fordyber sig i skabelsen af perleplader, styrker de finmotorikken. Men der er nok brug for lidt hjælp fra de voksne til det avancerede mønster. Mønsteret er lavet af Heidi Draaby.

 


 

Vælg forbund

Luk