Retningslinjer for indendørs- og udendørshåndbold
Del

COVID-19 materialer

COVID-19-MATERIALER

Herunder har vi samlet forskellige materialer, som I frit kan downloade/bestille og bruge på klubbens hjemmeside, sociale medier og i hallen. 

Har I spørgsmål til materialet, er I velkomne til at kontakte kommunikationskonsulent Maria-Teresa Faurhøj på mtf@dhf.dk.

Corona-spørgsmål skal henvendes til vores corona-hotline, der bliver administreret af Anders Fredsgaard, på tlf. 3155 5500 eller covid19@dhf.dk.

 


DOWNLOAD KAMPAGNE-VIDEO 

Fortæl jeres medlemmer, at I har savnet dem og at I glæder jer til at tage imod dem igen med denne nye kampagnevideo fra DIF og alle specialforbundene herunder Dansk Håndbold Forbund.

 Download videoen her.

Videoen åbner i et nyt vindue. Tryk herefter på de tre små prikker i højre hjørne og herefter download. 

 


DOWNLOAD CORONA-VIDEO 

Har I brug for at minde jeres medlemmer og andre fx besøgende i hallen om de gode corona-råd, så er I velkomne til at downloade denne video med en reminder om corona-retningslinjerne.

Videoen må deles frit på jeres hjemmeside, sociale medier og på eksempelvis skærme i hallen. Download videoen her.

Videoen åbner i et nyt vindue. Tryk herefter på de tre små prikker i højre hjørne og herefter download. 

 


PRINT SELV-PLAKAT til rekruttering

Idrætten rykker indendørs, men mange foreninger er bekymrede for, at deres medlemmer ikke vender tilbage til hallen. Plakaten her gør opmærksom på jeres eksistens, og den kan udfyldes med foreningens navn og logo og hænges op hos den lokale købmand, på skolen eller i ungdomsklubben. 

Plakaten er en skrivbar PDF, hvor felterne er blå, når der ikke er skrevet i dem. Når I printer dem ud, forsvinder farven. Husk også at sætte klubbens logo ind i det lille grå felt nederst.

Plakaten kommer i to versioner: En med en lille tekst - den finder du her, og en uden teksten, hvor I bare skal skrive jeres foreningsnavn ind - den finder du her.


 

SUNDHEDSMINISTERIETS CORONA-MATERIALER

Du kender helt sikkert de blå og hvide coronaplakater fra Sundshedsministeriet. De er nu blevet opdaterede i forbindelse med den seneste genåbning.

Der er både billeder til at dele på sociale medier og en plakat, der kan printes og hænges op i hallerne.

Download materialerne her. 

 


DOWNLOAD LYDFIL TIL HALLEN 

Dansk Håndbold Forbund har indtalt en lydfil, som I frit kan downloade og afspille for tilskuerne i hallen, når vi en gang må lukke tilskuere ind igen.

I kan downloade filen her. 

 


Vælg forbund

Luk
ANNONCE