Om HRØ
Del

Repræsentantskabsmøde 2021 afholdt

25. jun 2021Kl. 10:01

Mandag den 21. juni 2021 afholdt HRØ sit ordinære repræsentantskabsmøde. Lettere forsinket

Mandag den 21. juni 2021 i Idrættens Hus fik Håndbold Region Øst afholdt sit ordinære repræsentantskabsmøde. Mødet blev afviklet i god ro og orden under dirigentens kyndige ledelse og med så meget tid til overs, at hovedparten af deltagerne kunne nå hjem og se fodbold på TV. 

Der kommer senere et referat fra repræsentantskabsmødet, men allerede nu er det på sin plads at ønske to nye bestyrelsesmedlemmer tillykke med valget. Som ny politisk økonomi ansvarlig blev Jacob Ludvig Olsen valgt. Han afløser Bonnie Clemmens, der desværre ikke længere kunne afse tid til hvervet. Jacob har sin daglige tilknytning til foreningslivet gennem Svebøllle IF. 

Seniorudvalget fik ny formand. Tidligere på året meddelte Heinrick Papke, at han af personlige årsager var nødt til at trække sig fra sine hverv ved Håndbold Region Øst. Som ny formand blev Martin Plugge Kristensen valgt. Også Martin er til daglig tilknyttet en forening, idet han slår sine folder i STG/Vallø. 

Øvrige personer på valg blev alle genvalgt og stort tillykke med det.

Umiddelbart efter repræsentantskabsmødets afslutning, trådte den nyvalgte bestyrelse sammen og konstituerede sig med næstformand. Det blev også genvalg, idet Claus Adelgaard også for det kommende år holder posten som både formand for Dommerudvalget og næstformand i HRØ. Også her et stort tillykke med genvalget. 

Endelig havde formand Troels Hansen den store glæde at kunne overrække HRØ's sølvnål til en person, der må siges i den grad at leve op til statutterne for sølvnålen. Efter mere end 40 års virke for håndbolden, er Michael Milo Jørgensen stadig aktiv som instruktør og forfatter af bøger. Han har været omkring konsulentjobbet ved DHF, træner, sportslig leder og meget mere. Et stort varmt og hjerteligt tillykke til Milo med nålen!

 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE