Stillingsopslag
Del

Stillingsopslag

Kære læser.

Af og til befinder Håndbold Region Øst sig i den situation, at vi har en ledig stilling. Det være sig som ansat og lønnet medarbejder, eller som medlem i et af vore udvalg. Når vi står i den situation, så vil vi bl.a. slå den ledig stilling op på denne side.

Så vi håber, du vil følge med også på denne side. Der vil altid fremkomme en nyhed på hjemmesiden, når vi slår et stilling op. 

Stillingsopslag - frivillig udvalgsmedlem

Medlem af Dommerudvalget

Der er nu en plads som medlem af regionens Dommerudvalg ledig til besættelse snarest. Lad det være sagt med det samme. Det er ulønnet og frivilligt, dog får du dækket eventuelle kørselsudgifter i forbindelse med arbejdet i udvalgets regi.

De fleste møder afholdes på kontoret i Brøndby og ligger efter kl. 17.00 som udgangspunkt.

Dommerudvalgets opgave er at være det visionære og strategiske udvalg i forhold til fastholdelse og uddannelse af regionens dommere. I den sammenhæng også at medvirke i Dansk Håndbold Forbunds arbejde med dommerne samt deltage i det tværgående samarbejde udvalgene imellem ved Håndbold Region Øst.

Selv om ikke alle opgaver er stationære, så er der en forventning om, at det nye medlem af Dommerudvalget har fokus på følgende områder:

  • Modtagelse af nye Dommere
  • Dommere til Beach håndbold

I den sammenhæng vil blandt andet disse arbejdsopgaver skulle løses:

  • Medvirke ved udvikling og implementering af visioner og strategier for nye dommere
  • Medvirke ved udvikling og implementering af visioner og strategier for uddannelsen af dommere til Beach håndbold.
  • Deltagelse i udvalgsmøder, opstartsmøder, dommer samtaler og lignende.
  • Udvikle visioner og strategier for dommerfaglige arrangementer og deltage i disse.

Vi har nok en forventning om, at du har en dommerfaglig baggrund og nogle års erfaring som dommer. Du brænder for den gode håndboldoplevelse og formidlingen af denne. Og du har tiden til at give noget tilbage til håndbolden.

Hvis ovenstående har din interesse er du velkommen til at sende en motiveret ansøgning til pj.hro@dhf.dk. Ansøgningsfristen er den 7. april 2020, kl. 15.00. Efter Påsken 2020 vil udvalgsformand Claus Adelgaard kontakte dig med et svar på din ansøgning. Har du opklarende spørgsmål er du velkommen til at kontakte regionens administrationschef Per Jensen på tlf. 4326 2485.

 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE