Turneringer & Stævner
Del

Sommerturnering

Indbydelse til sommerturnering 2021

Sommerturneringen.

For U-19, senior og oldies, er der mulighed for at spille 2 runder på græs og 3 uger indendørs, da disse hold skal have haft mulighed for at træne 4 uger indendørs, inden der kan spilles kampe.

Hold som ønsker at spille på græs, bedes meddele navn på spillested og adresse, mens hold som ikke kan stille med græsbaner, men alligevel ønsker at spille i disse rækker, bedes meddele dette til HRØ´s kontor.

I begge tilfælde, skal det ske senest den 3. maj 2021, som samtidig er sidste frist for tilmelding af hold.

 

Græsturnering.

Der inviteres hermed på ny til græshåndboldturnering i Kirke Hyllinge den 19. juni 2021 for senior og dame oldies med ny tilmeldingsfrist.

HRØ har i samarbejde med KHKS Håndbold besluttet, at der kun spilles græsturnering og ikke Five a side, ligesom stævnet kun afholdes over en dag.

Tilmeldingsfristen er mandag den 7. juni 2021 kl. 13.00 via haandoffice.

Program udsendes tirsdag den 8. juni 2021.

 

Holdfællesskaber.

Holdfælleskaber for de lukkede rækker skal ansøges via haandoffice senest den 1. juni 2021, mens øvrige holdfællesskaber skal ansøges senest 10 dage før sidste frist for tilmelding af hold til den enkelte række.

Tilmelding bør tidligst ske efter godkendelse af holdfællesskabet, da man ellers ikke kan vælge holdfællesskabet som tilmeldingsmulighed via haandoffice.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE