Konsulenten
Del

Konsulenten

Andreas Kronborg er pr. 1. januar 2018 ansat som udviklingskonsulent i Kreds 3 i et barselsvikariat for Mette Christiansen. 
Pr. 1 januar 2018 er udviklingskonsulentstillingerne opgraderet til en fuldtidsstilling som følge af et øget fokus på udvikling i Dansk Håndbold Forbund. Dette skulle gerne styrke de tilbud, som skaber udvikling på forskellige parametre i den enkelte forening. 
Derudover betyder opgraderingen til fuld tid, at der er endnu mere tid til at komme ud til jer i foreningerne og yde lige netop den hjælp, I har brug for. Derfor skal I ikke tøve med at opsøge Andreas for sparring, inspiration eller hvis der er behov for et sæt friske øjne på et af jeres projekter, uagtet størrelsen af disse. 
Det er også planen, at Andreas, via opsøgende kontakt, vil arbejde på at skabe gode rammer for at starte rekrutterings- og udviklingstiltag op i de enkelte foreninger – eksempelvis håndbold i skolen, håndboldkaravane, foreningsnetværk og udvikling af trænere. 
Hvis man allerede nu går med tanker om rekrutteringsprojekter, så kontakt gerne Andreas for yderligere hjælp. Han er til for jeres skyld. 
Andreas kommer fra Viborg, hvor han har arbejdet på en specialtilrettelagt ungdomsuddannelse for udviklingshæmmede. Ved siden af er han håndboldtræner for Viborg HK’s hold for udviklingshæmmede og desuden aktiv i Parasport Danmarks håndboldudvalg.

Foreningskonsulent
Andreas Kronborg 6022 6170

Vælg forbund

Luk