Om JHF Kreds 3
Del
Ny regionschef Mikael Bak

Ny regionschef i Dansk Håndbold Midt

31. mar 2023Kl. 10:21

Det er en fornøjelse at kunne præsentere jer for vores nye regionschef i Dansk Håndbold Midt, Mikael Bak. Mikael har senest været selvstændig med eget konsulentfirma og tidligere bl.a. været administrerende direktør i Silkeborg Voel Elitehåndbold A/S. Mikael bor til daglig i Voel med sin familie. Selv er Mikael tidligere spiller og træner og har også siddet som bestyrelsesmedlem i Divisionsforeningen.

  • Vi glæder os meget til at få Mikael Bak om bord. I Dansk Håndbold Midt står vi overfor en stor opgave, hvor vi sammen skal etablere Dansk Håndbold Midt som ny region og sikre at Midt indgår aktivt i samarbejdet med hele Håndbolddanmark om udviklingen af håndbolden både nationalt og regionalt. Ud af et meget stærkt ansøgerfelt har vi peget på Mikael Bak. Vi tror på, at Mikael med sin tidligere erfaring, drive og personlighed er den bedst kvalificerede til at udvikle vores dedikerede medarbejdere til et stærkt administrativt team, som sammen med den nye bestyrelse, de nye udvalg og foreningerne i Midt skal sikre, at den nye Dansk Håndbold Midt kommer godt fra start. – siger bestyrelsesformand i Dansk Håndbold Midt, Per Skovgaard.

 

Og Mikael fortsætter 

  • Jeg har hele livet brændt for håndbold i mange forskellige konstellationer og glæder mig nu til at blive en del af udviklingen af Dansk Håndbold i fremtiden som ny Regionschef. Vi står overfor en spændende opgave med den nye strukturændring, som bliver en afsindig spændende proces at være en del af i samarbejde med den nye bestyrelse, de nye udvalg, medarbejderne og foreningerne i Dansk Håndbold Midt. Jeg ser meget frem til at hilse på alle og ser frem til samarbejdet.

 

Mikael Bak tiltræder stillingen 1. maj. I tiden derefter vil han være at finde både i Ikast og Århus.  

Et stort og hjerteligt velkommen til.

Med venlig hilsen

Per Skovgaard
Bestyrelsesformand Dansk Håndbold Midt

Vælg forbund

Luk