JHF Kreds 5
Del
Kim Adamsen
Børn og unge
Uddannelse
Bredde

Ny kontorleder i JHF Kreds 5

03. maj 2022Kl. 14:05

Vi kan med glæde meddele, at vi pr. 1. juni har ansat Kim Adamsen som vores nye kontorleder.

”Først og fremmest skal der lyde et stort velkommen til Kim Adamsen. Vi ser ansættelsen af Kim som et led i strategien om en forsættelse af vores mange spændende håndboldaktiviteter i kredsen. Herunder også en yderligere styrkelse af vores i forvejen dygtige administration på vores kredskontor”, fortæller formand Henrik Larson.
Vi kan desuden oplyse, at Susanne Christiansen, vores dygtige og vellidte ”anker-kvinde” efter 21 års ansættelse har besluttet at gå på efterløn fra sommerferien. Vi har dog aftalt, at Susanne ikke stopper helt, men vil hjælpe os lidt med økonomi/regnskab også i fremtiden. ”Det er vi meget glade for”, siger Henrik.
Kim Adamsen siger om jobbet:
”Jeg er super motiveret for opgaven, og glæder sig til at komme i gang med både den daglige drift og det tætte samarbejdet med alle håndboldforeningerne. Herunder også alle de andre gode lokale håndboldkræfter i udvalg og bestyrelser, og vores mange gode håndbold samarbejdspartnere i Aarhus, i Jylland og resten af Danmark.
Der venter mange spændende opgaver forude er jeg sikker på, og jeg har med glæde noteret mig, at håndbolden er i fremgang i Østjylland. Det glæder jeg mig til at være en del af”, slutter Kim Adamsen.

Vælg forbund

Luk