Om JHF Kreds 5
Del

Idrætspraktikant

I Dansk Håndbold Midt har vi stort fokus på talentudvikling.
Vi søger derfor en Idrætspraktikant med interesse for kombinationen talentudvikling og håndbold.

Om dig
Vi forventer, at du er Idrætsstuderende ved Institut for Idrætsvidenskab og derigennem har grundlæggende idrætsfaglige kompetencer inden for talentudvikling samt viden om og interesse for håndbold. Det vil være et plus, hvis du også har erfaring enten som spiller, træner eller leder indenfor håndboldverdenen.

Vi ser dig kunne arbejde struktureret og selvstændigt, være initiativrig og udadvendt og have mod på at påtage dig ansvar. I perioder kan der være tryk på ift. opgaver og aktiviteter, og det er derfor vigtigt, at du er indstillet på at give en ekstra hånd med, når det er påkrævet.

Talentudvikling i et nyt perspektiv
Den traditionelle kredstræning og konceptet kredshold er siden august 2022 erstattet med Talentcenter træning (TC), hvor vi har tager hul på en helt ny og anderledes måde at arbejde med talentudviklingen. En afgørende forskel er blandt andet, at spillerne ikke længere skal udtages for at være med og at der ikke vil være en selektion forbundet med træningen. TC er et tilbud til alle drenge og piger i aldersgrupperne U-13, U-15 og U-17, som spiller i en forening i DHM.

Vi samarbejder lokalt med Elite kommuner og ESAA (Elite Sports Akademi Aarhus) er Aarhus Kommunes bidrag til talentudviklingen og samarbejdet omkring TC omfatter således også et morgentræningstilbud bidrager som grundlag for optagelse i Talentklasser i folkeskolen og på ungdomsuddannelserne.

Som praktikant vil du blive en del af teamet på kontoret i Djurlands Bank Arena i Aarhus. Herfra vil du skulle løse både praktiske og administrative opgaver forbundet med Talentcenter træningen. Opgaverne omfatter deltagelse i møder, planlægningen af træning og deltagelse på halvgulvet, samt registrering og oprettelse af spillere og trænere i træningsappen XPS Sideline.

Uddannelse og medlemsrekruttering
I samarbejde med vores foreningskonsulenter vil samtidig være mulighed for at få praktiske erfaringer med planlægningen af træneruddannelse og uddannelsesforløb i foreningerne, samt medlemsrekruttering med deltagelse på DHF´s Håndboldkaravane, der er et samarbejde mellem den lokale forening, skole og forbund. Her vil der igen være administrative opgaver i forbindelse med planlægningen og afviklingen af træningen i hallen.

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde primært med personalet på kontoret i Aarhus og vores foreningskonsulent, men også DHMs politikere, TC-trænere, ESAA-trænere, DHF-talenttrænere m.fl.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et innovativt arbejdsmiljø med passionerede medarbejdere. Du får mulighed for at udvikle
dine faglige kompetencer i et samarbejde, hvor du kan byde ind med egne idéer. Omgangsformen er afslappet og uformel, samtidig med vi er ambitiøse på håndboldens vegne.

Praktikken er ulønnet og timetallet aftales under hensyn til reglerne på det enkelte studie. Udgangspunktet for praktikforløbet 37 timer om ugen, ofte med behov for en fleksibel tilgang til din
arbejdsdag.

Om Dansk håndbold Midt
Kredsene 3, 5 og 6 under Jydsk Håndbold Forbund blive pr. 1/7-23 lagt sammen til Dansk Håndbold Midt.

Vi har kontorer i Idrættens Hus Vest, Stadionallé 70, 8000 Aarhus C, samt i Ikast.
Helt præcist ligger kontoret hvor du vil få din daglige gang på 2. sal i Djursland Bank Arena, hvor vi også deler kontorfællesskab med DHF (Dansk Håndbold forbund).

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er senest den 1. juli. 2023. Send din ansøgning på mail til ka.jhf@dhf.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorleder Kim Adamsen tlf. 2849 4912.
Der afholdes samtaler løbende med udvalgte kandidater dog senest primo august 2023.
Tidspunktet aftales direkte med ansøgeren.

Kim Adamsen

Vælg forbund

Luk