Dommer JHF kreds 6
Del

Informationer til dommere

Indberetning

Når man har lavet en elektronisk indberetning i en to-dommerkamp, så kan meddommeren nu se indberetningen. Husk vedr. indberetninger efter kampen skal den pågældende spiller orienteres om indberetningen. I ungdomsrækker skal den holdansvarlige OGSÅ orienteres).

Herunder kan du downloade DGI's indberetningsskema.

Rute / km m.v

Hver fredag (beregnes hver torsdag nat) kan den enkelte dommer se den ruteplan samt KM som systemet beregner for den kommende uges kampe pågældende er påsat. Påsættes man fredag eller senere eller laver man selv en korrektion til KM, så vil det kunne ses efter efterfølgende beregning.

Retur til toppen.

2 dommerkampe / samkørsel

På samtlige kampe, hvor der skal bruges 2 dommere vil det blive lavet således, at den enkelte dommer får mulighed for at gå ind via HåndOffice for at ændre KM-antal, såfremt der har været helt eller delvist samkørsel. Såfremt dommeren ikke laver en korrektion, så vil det antal KM som systemet har beregnet komme til udbetaling.

BEMÆRK: Såfremt der skal ske ændring af KM eller indberetning af diæt skal det ske umiddelbar efter kampdagen.

Retur til toppen.

500 kroners reglen

DHF´s bestyrelse har besluttet, at få præciseret over for distriktsforbundene, at de gældende skatte-regler skal overholdes. Det betyder, at en dommer ikke må modtage mere end 500 kr. i honorar (+ evt. 70 kr. i diæt) pr. dag for at fløjte. Såfremt man modtager et større beløb, så vil hele beløbet være skattepligtigt. Dette gælder også for private stævner. 

Retur til toppen.

Vælg forbund

Luk