Dommer JHF kreds 6
Del

Tilsigelse

Retningslinjer for tilsigelse til kampe

Tilsigelse til kampe i JHF kreds 3 og 6 foregår via HåndOffice. Det betyder, at du altid kan se, hvilke kampe du er påsat i HåndOffice. Det samme gælder for spillested samt tidspunkt.

Tilgængelig i HåndOffice

Det er meget vigtigt, at du gør Jer tilgængelig i HåndOffice i de tidsrum mandag til søndag, hvor du kan/vil dømme i løbet af en uge. Ellers vil du ikke kunne påsættes.

SMS fra systemet

Såfremt påsætningen sker med kort varsel, kan påsætningen også adviseres pr. SMS via systemet. Her skal du være opmærksomme på, at det IKKE er muligt at svare tilbage på SMS’en, hvis den kommer via systemet.

Ved akut afbud vil du kunne blive ringet op, såfremt du står ledige i HåndOffice. Det vil oftest være mellem kl. 9.30 og 10.30, da det er mellem kl. 9.00 og 9.30, at alle akutte afbud skal være inde. Du må også meget gerne skrive til dommervagt, såfremt du gerne vil have afbudskampe, så dommervagten ved, at du er klar til at rykke ud med kort varsel.

Aflysning af kampe

Hvis aflysningen sker i god tid, så vil kampen bare udgå i HåndOffice. Desværre så sker der også aflysninger af kampe med kort varsel. Her vil I som udgangspunkt få besked pr. SMS via systemet eller/og pr. mail. Desuden vil kampen forsvinde i HåndOffice.

Manglende hold

Hvis du kommer ud til en kamp, der står i HåndOffice, og der mangler et eller begge hold, så skal du hurtigst muligt sende en mail til kredskontoret med besked om, hvilket hold der er ikke er mødt op til kampen.

Diæt

Er du væk i mere end 5 timer i træk fra hjemmet i forbindelse med din dommergerning, har du i HåndOffice mulighed for at markere, at du er berettiget til en diæt. Det skal ske senest 48 timer efter, at du har dømt. Kredskontoret kan efterfølgende bede om at få oplyst, hvornår du er kørt hjemmefra samt ankommet til hjemmet igen, da det er et krav, at du har været væk fra hjemmet i mindst 5 timer med det ene formål at dømme håndbold. Er du i tvivl om, I opfylder kriterierne for at få en diæt, så kan du altid sende mail til kredskontoret med info om, hvornår du er taget hjemmefra og kommet hjem igen den pågældende dag, hvor du vil anmode om en diæt.

Udbetaling

Som udgangspunkt udtales kørsel og dommerhonorarer den sidste hverdag i hver måned for perioden fra den 21. i måneden før til den 20. måneden efter.

Hvis du har spørgsmål eller andet, så kan kredskontoret også kontaktes i hverdagene i kontorets åbningstid.

Vælg forbund

Luk