JHF Kreds 7
Del
Unge kursister og instruktør evaluerer en træning

UNGTRÆNERUDDANNELSE

03. jun 2022Kl. 13:11

Ungtræneruddannelsen skydes for alvor i gang med børnetræneruddannelsens grundmodul, og jeres unge trænere har mulighed for at koble sig på ungtræneruddannelsen.

Kurset er et internatkursus fra fredag den 19. august kl. 16.00 til lørdag den 20. august kl. 15.00 i Rødding Centret. Børnetræneruddannelsens grundmodul giver de unge et fundament for deres virke som træner i jeres foreninger.

De unge trænere skal forberede sig til kurset ved at gennemgå e-læringsdel på Idrættens E-læring. På e-læringsdelen kommer de unge omkring trænerrollen, aldersrelateret træning og træningsplanlægning, og de bliver præsenteret for relevant viden og en række anbefalinger, de kan bruge i deres trænergerninger. E-læringsdelen er fleksibel, da den kan gennemføres hjemmefra og på et tidspunkt, som passer dem. Den praktiske del af kurset er hovedsageligt undervisning og praktik, hvor de unge forbereder træning og efterfølgende afprøver træningen på deres medkursister. Efterfølgende får de unge feedback fra instruktører og deres medkursister.

På kurset får de unge udleveret børnetræneruddannelsens grundbog, som skal bruges på alle ungtræneruddannelsens samlinger.

HUSK

Sengelinned, badetøj til svømmehal og idrætstøj.

TILMELDING OG PRIS

Tilmelding senest søndag den 7. august i HåndOffice kursus 4356 eller i håndbold app’en under ”sportstasken/kursus” (søg på ungtræneruddannelse).

Pris 750,00 + BTU bog kr. 100,00.

GENERELT OM UNGTRÆNERUDDANNELSEN

Sammen med andre unge på samme alder får de unge mulighed for at prøve kræfter med trænerrollen i en tryg ramme. Ungtræneruddannelsen gennemføres på lærerige weekendsamlinger, hvor de unge både får teori og praktik målrettet den unge målgruppe. De unge vil også få tilbud om at deltage i ture til eksempelvis Final-4 i Danmark og Köln m.m. Al uddannelse og alle ture foregår med den samme gruppe unge trænere.

For at give de unge trænere det bedste grundlag for at lykkes med deres trænergerning hjemme i foreningen, skal foreningen tilknytte en eller flere ungtrænermentor(er) til de unge trænerspirer. Vi tilbyder at klæde mentorerne på til at løse opgaven bedst muligt i foreningen ved konsulentbesøg. Det vil også være ungtrænermentoren/erne, JHF kreds 7 vil kommunikere med under selve ungtræneruddannelsen.

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til kurset, kan du kontakte vores udviklingskonsulent Claus Rosenbom-Jessen på tlf. nr.: 2126 2891 eller mail cro@dhf.dk

VEL MØDT

JHF kreds 7 uddannelsesudvalg

Vælg forbund

Luk
ANNONCE