JHF Kreds 8
Del
Børn og unge
Uddannelse

Momenti Beach Cup 2022 på Vojens Strand - Program og spilleplan

Skrevet af Beach Udvalget Kreds 8
17. maj 2022Kl. 14:36

Lørdag den 11. juni og søndag den 12. juni 2022

Velkommen til Beach Handball i Vojens

Det er med glæde, at Jydsk Håndbold Forbund Kreds 8 i samarbejde med Vojens HF kan byde velkommen til årets ”Momenti Beach Cup”.
Havde vi ikke haft Corona, og derfor måtte aflyse i 2020, havde dette været vores 20. stævne år. Dette jubilæum må vi fejre i 2023 i stedet!!

Dette program indeholder en udgave af de specielle regler for Beach Handball. Vi beder jer gennemlæse reglerne og sikre, at alle på holdet er fortrolige hermed. Udover de officielle spilleregler er der bagerst i programmet lavet en opsummering af de væsentligste forskelle fra indendørs håndbold til Beach Handball. Sørg for at alle spillere på forhånd har læst denne oversigt, der desuden indeholder praktiske kommentarer om bl.a. kampafvikling.

VIGTIGT: Vi har holdt fast i en ”Corona-regel”. Holdene skal selv medbringe overtræksveste, til målvogtere og ved farvelighed.

For at sikre kvaliteten af stævnerne har dommerne været på kursus arrangeret af DHF. Alligevel gør vi opmærksom på at for nogle dommere – og spillere – er det første gang de deltager i dette spil, hvilket vi alle bør huske.

Beach håndboldens filosofi er fairplay, og så skal det være sjovt.

Program med regler etc.: Åbner du her

Spilleplan: Du kan se spillet på Håndboldinfo og Håndbold App'en

Lørdag spilles der i følgende rækker:
Dame Senior / Oldies
U-19 Piger
Herrer Senior

Søndag spilles der i følgende rækker:
Piger U-17 A og B
Drenge U-15 A og B
Drenge U-17 A og B

Vælg forbund

Luk
ANNONCE