Nyheder
Del
Børn og unge
Bredde

Dansk Håndbold Forbunds eliteudvalg fastlægger opstartsplan for kreds-, distrikts- og regional træning

Skrevet af Dansk Håndbold Forbunds Eliteudvalg
19. aug 2021Kl. 10:45

Pigespillere fra årgang 2006 og drengespillere fra årgang 2005 skal ikke glemmes. Mere bestemt kan det ikke siges.

De to årgange har ikke været igennem den traditionelle kreds-, distrikts- og regional træning. Derfor er det nødvendigt at tilgodese dem. Det betyder, at pigespillere fra årgang 2006 og drengespillere fra årgang 2005 efter sommerferien kommer til at køre et parallelforløb med pigespillerne fra årgang 2007 og drengespillere fra årgang 2006.  

Alle fire årgange starter i september 2021, således spillerne har god tid til at få en god start i klubberne, hvor de stille og roligt kan komme i gang med deres venner og veninder - både socialt og fysisk. De skal absolut ikke skal forcere noget igennem med risiko for overbelastninger og skader. Skru ned for tempoet og op for fællesskabet. Spillerne skal dyrke hinanden og dyrke de gode oplevelser.

Træningerne vil så vidt muligt placeres samme sted og dag i forlængelse af hinanden for henholdsvis pigespillere fra årgangene 2006 og 2007 samt drengespillere fra årgangene 2005 og 2006. Det betyder, at spillerne fra samme klub kun skal afsted en enkelt dag selvom de er fra to forskellige årgange. Ligeledes gør det det mere overskueligt for kreds-, distrikts-, regional- og talenttrænere.

Forløbet bliver med fem-seks samlinger i perioden september 2021 til midten af januar 2022. For pigespillere fra årgang 2006 og drengespillere fra årgang 2005 vil der være afslutning i midten af december med et par kampe mod hold fra en nærliggende kreds, distrikt eller region. Spillerne vil efterfølgende være i spil til Dansk Håndbold Forbunds talenttræning i februar 2022.

For pigespillere fra årgang 2007 og drengespillere fra årgang 2006 vil det slutte med et kreds-/ iagttagelsesstævne i midten af januar 2022, hvorefter de vil være i spil til Dansk Håndbold Forbunds talenttræning.

Det er for Dansk Håndbold Forbunds talentarbejdes side vigtigt at understrege, at der er god tid til at udvikle sig til en dygtig håndboldspiller. Der er stadig mange år til at spillerne skal toppe som håndboldspillere. Talenttrænere i Dansk Håndbold Forbund skal nok følge jer spillere tæt både i klubberne og til de kommende kreds-, distrikts- og regionale træninger. Det gælder ikke kun resten af året, men de vil også være der i de kommende år.

Spillerne skal ikke koncentrere sig om andet end at mærke glæden ved spillet. Intet andet er vigtigere.

Se plan for kredstræning, i din kreds her

Vælg forbund

Luk
ANNONCE