Nyheder
Del
Børn og unge
Uddannelse
Bredde
Liga & 1. division herrer

Final 4 Trænerevent

Skrevet af Uddannelsesudvalge Jydsk Håndbold Forbund
08. feb 2019Kl. 17:00

Vi gentager succesen og kombinerer uddannelse med håndbold i verdensklasse.

Weekenden den 16. - 17. marts 2019 spilles Herrernes Santander Final 4 i Boxen i Herning. Nu har du muligheden for at se semifinalerne og komme på BTU modul 4 "Træning i praksis", BTU modul 7 "Teknisk træning", TRU modul "Målvogtertræning" eller TRU modulet "Fysisk træning".  

Multicenter Sunds lægger rammerne til en kursusdag, hvor vores dygtige instruktører vil formidle og uddybe det indhold som DHF's BTU og TRU moduler rummer. I vil som kursister få muligheden for at tage øvelser og viden med hjem i klubben, samt dele viden og erfaringer med andre ungdomstrænere, og diskutere konkrete spørgsmål, som man går og tumler med i hverdagen.

Efter kurset drager vi, i Boxen og ser Final 4 semifinalerne Århus Håndbold vs. Skanderborg Håndbold og Aalborg Håndbold vs. Bjerringbro-Silkeborg. Billetten er for hele weekenden og I vil automatisk have billetter til placerings kampen og finalen, søndag d. 17. marts. Der serveres morgenmad ved ankomst og en sandwich til frokost inden vi bevæger os i Boxen.

Se invitation her

Vælg forbund

Luk