Nyheder
Del

Kredstræner søges i kreds 1 (Nordjylland)

Skrevet af Jydsk Håndbold Forbund kreds 1
11. apr 2022Kl. 14:36

Eliteudvalget i JHF kreds 1 (Nordjylland) søger en kredstræner til vores drenge-side. Man vil som kredstræner indgå i et trænerteam med 1 anden træner samt 1 mv-træner og fysisk træner. Man skal sammen med teamet planlægge og gennemføre træningerne som i gennemsnit er en gang om måneden.

Træningerne ligger på fredage og afholdes i Dronninglund hallerne. Som kredstræner er det vigtigt at man har en høj håndboldfaglig viden og kan flytte/vejlede spillerne i deres udvikling. Det er også vigtigt at du har indsigt i hvad der sker på ungdomsdrenge-siden i JHF kreds 1.

Det forventes at man deltager i alle træninger og at man kan deltage i afslutningsstævne for den årgang man træner i januar måned.

Vi kan tilbyde nogle inspirerende træner-kollegaer og en flok ambitiøse unge spillere som gerne vil udvikles.

På den økonomiske side får man til jul og sommer et DIF-tillæg og man får dækket sine transportudgifter til træningerne og stævnerne.

Hvis du synes at ovenstående passer på dig så send mig en lille ansøgning hvor du kort beskriver dig selv samt et kort håndbold relevant cv. Dette skal sendes til mig (Mabildgaard73@gmail.com) senest
25/4-2022.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Michael Lira Abildgaard
EU-formand JHF kreds 1
Ansøgning samt CV sendes til: Mabildgaard73@gmail.com

Vælg forbund

Luk