Nyheder
Del

Repræsentantskabsmøde i ord og billeder

Skrevet af Jydsk Håndbold Forbund
31. maj 2022Kl. 15:40

Jydsk Håndbold Forbunds 90. ordinære repræsentantskabsmøde fandt i 2022 sted på Scandic Hotel Kolding lørdag d. 7. maj

Årets Repræsentantskabsmøde er afsluttet, og samtlige afstemninger og valg er dermed gennemført. Vi vil gerne takke for deltagelsen og opbakningen.

På valg var:

 • Turneringsudvalgsformand Niels Lindholm som ikke genopstillede. Valgt blev  Torben Christensen. 
  • Niels Lindholm havde informeret bestyrelsen om, at han ikke genopstillede som turneringsudvalgsformand for JHF. På vegne af bestyrelsen takkede Palle Bækby Niels Lindholm for det store arbejde han har ydet som turneringsudvalgsformand i JHF.

 • Uddannelsesudvalgsformand Dennis Byskov Hansen som stillede op til genvalg. Dennis Byskov Hansen blev genvalgt
 • Kasserer Allan Enevoldsen, som stillede op til genvalg. Allan Enevoldsen blev genvalgt.

 

Årets JHF'er blev Helle Holbøll, Videbæk-Fiskbæk KFUM 

 • På Videbæk-Fiskbæk KFUM's hjemmesiden kan man læse at nogle af deres værdier er: Kammeratskab, sammenhold, ansvar og engagement. Alt sammen noget Helle i høj grad selv lever op til. Helle har siden 2001 været en del af ledelsen i Videbæk-Fiskbæk KFUM, hvor Helle står for kamppåsætning, kampflytninger, får styr på træningstiderne og er stævneleder i den daglige drift af foreningen. 

  Helle vil ikke kun sin egen lokale forening. Helle vil håndbolden, og derfor er hun meget opmærksom på at få så mange med som muligt og netop derfor det perfekte valg som Årets JHF'er.

 

Kredspokalen blev tildelt Lotte Damkjær, Vejle Håndbold Klub

 • Pokalen går til Lotte Damkjær, som gennem knap tre år har være formand for Vejle Håndbold Klub, og dermed oplevet Corona på nærmeste hold. I den lange Corona periode har Lotte gjort et kæmpe arbejde for at holde medlemmerne i klubben. Der er løbende spredt budskab om arrangementer og motiveret til at stå sammen, samtidig med at der er søgt corakompensation og fonde, for at klubbens økonomi ikke skulle falde fra hinanden.

  Lotte har, som den ildsjæl hun er, også formået at tage sig rigtig godt af nye medlemmer, hvilket er vigtigt i en tid, hvor det gælder om at fastholde spillere og andre, der vil give en hånd i klubben. I det vigtige bestyrelsesarbejde er Lotte klubbens ansigt udadtil, men hjælper også med at finde trænere, planlægge arrangementer og finde sponsorer. Netop derfor har Vejle Håndbold Klub indstillet Lotte til Kredspokalen, som et velfortjent ekstra skulderklap for alt det Lotte gør for håndbolden i Vejle.

 

Se billeder, læs beretninger og referat her

Vælg forbund

Luk