Propositioner
Del

Propositioner Jydsk Pokalturnering Ungdom

Jydsk Pokalturnering Ungdom afvikles efter propositionerne, JHF’s turneringsreglement og IHF’s spilleregler med kommentarer og tilføjelser udgivet af DHF.
Jydsk Pokalturnering Ungdom udskrives og afvikles af Kredsene og Jydsk Håndbold forbund og afsluttes med et finalestævne.

U-19 (2003 og 2004)                            U-15 (2007 og 2008)
U-17 (2005 og 2006)                            U-13 (2009 og 2010)

i både Pige- og Drengerækken.

Foreningerne kan godt tilmelde flere hold i hver aldersgruppe. Øverst rangerende hold fra den løbende turnering skal være hold 1 i cup- turneringen. Hold der deltager i Elite Cup kan ikke tilmeldes i Jydsk Pokalturnering Ungdom.

En spiller kan kun deltage på ét hold i Jydsk Pokalturnering Ungdom i samme årgang, d. v. s. at man er låst til det hold, hvor man spiller den første kamp, dog kan Spiludvikling til ældre årgang anvendes. Derudover er der tilføjet følgende ”lempelser”:

  • Hvis en forening har to eller flere hold tilmeldt i Jydsk Pokalturnering Ungdom, så kan man, når et hold er slået ud, rykke spillere op på øvrige tilbageværende hold.

Hold med dispensation i den ordinær turnering kan deltage i Jydsk Pokalturnering Ungdom.

Ved afbud trækkes holdet for videre deltagelse.

De i turneringsreglementets stk. 4 anførte bestemmelser vedr. spilletilladelser og regler for klubskifte er også gældende for spillere, der har deltaget i Jydsk Pokalturnering Ungdom.

Kampe i Jydsk Pokalturnering Ungdom kan ikke “løse eller binde” en spiller i forhold til turneringskampe.

Jydsk Pokalturnering Ungdom administreres af kredsene i de indledende runder, der ligeledes orienterer om gældende propositioner for turneringen. JHF administrer semi og finalerunderne Ved lodtrækning får lavest rangerende hold altid hjemmebane ved niveauforskel (rækkeforskel).

Der kan IKKE deltage hold, der er berettiget til deltagelse i Elite-Cup, dog kan et hold, der rykker op i U-19 2. div., U-17 2. div. eller U-15 2. division ved ombrydningen, fortsætte i Jydsk Pokalturnering Ungdom.

Hvis en spiller har deltaget i én turneringskamp på et hold, der kan deltage i Elite Cup, og/eller har deltaget i en Elite Cup-kamp i samme årgang, kan spilleren ikke derefter deltage på et hold i Jydsk Pokalturnering Ungdom.

Ved uafgjort se Turneringsreglementet 9.16 og 9.17

Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne, er propositionernes bestemmelser gældende.

 

Vælg forbund

Luk