Foreninger og uddannelse
Del

Sponsorarbejde i håndboldforeningen

Sponsorarbejdet i håndboldforeningen

Dansk Håndbold Forbund inviterer til gratis webinar om sponsorarbejdet i klubben, hvor man som forening kan få indblik i modeller for sponsorarbejdet, inspiration fra andre foreninger og indblik i, hvordan håndboldklubber kan brande sig i lokalmiljøet gennem de sociale medier. 

Hvornår og hvornår?

Webinaret foregår den 24. marts 2021 kl 16.30-18.00 på Teams. Link til at deltage i mødet findes her.

Du kan også tilmelde dig via HåndOffice eller håndboldappen. Klik på sportstasken, vælg ’Kursus’ og søg på ’Sponsorarbejde i håndboldforeningen’.

Linket til webinaret bliver fremsendt på dagen. Det er ikke nødvendigt at downloade Teams – du kan blot åbne linket i din browser.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kursusleder Anna Katrine Sand på mail asa@dhf.dk eller telefon 24843136.  

Program: 

Sociale medier – Sådan styrker I klubbens brand i lokalmiljøet

Sport er følelser og fortællinger, der skaber jeres ”brand”, og som kan sælge jeres forening til potentielle sponsorer. I dette indlæg vil I høre om, hvordan jeres brug af sociale medier kan styrke jeres produkt overfor sponsorer. Mark Kwateng Diasso, Digital brand activation manager i Dansk Håndbold Forbund, giver samtidig et indblik i arbejdet med Kvindelandsholdets brand og historiefortælling på sociale medier.

Enkle modeller for sponsorer og partnere i foreningen

I en håndboldforening kan prisen på sponsorater i høj grad variere, og i mange tilfælde er der ikke økonomi  mellem foreningen og sponsoreren, men tjenester og varer. I dette indlæg vil I blive præsenteret for forskellige sponsor- og partnermodeller og få gode råde til, hvordan I kan organisere jeres sponsorarbejde. Peter Beyer, Key Accont Manager fra Dansk Håndbold Forbund, giver et indblik i, hvordan en god aftale laves med en lille indsats for sponsoreren og et enkelt arbejde for foreningen.

De gode erfaringer fra håndboldklubber

To klubber vil dele deres erfaringer med, hvordan de har knækket koden til de lokale erhvervsdrivende og har skabt et netværk af sponsorer. 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE