Foreninger og uddannelse
Del

Undervisere til Tophåndbold Symposium

Glæd dig til inspiration fra toptrænere fra både ind- og udland, når Dansk Håndbold Forbund inviterer til Tophåndbold Symposium i Vejle den 10.-12. juni. Hold øje med siden her, når vi løbende afslører oplægsholdere, instruktører og emner.

Nikolaj Jakobsen

Landstræner, Danmark

De danske håndboldherrers landstræner behøver næsten ingen introduktion. Den kontinuerlige medaljehøst og den nylige kåring som IHF World Coach of the Year 2021 taler for sig selv. Til symposiet vil Nikolaj Jacobsen i en samtale med facilitator Thomas Ladegaard dele ud af sin erfaring og tage imod spørgsmål fra deltagere.

Martin Fruelund Albertsen

Landstræner, Schweiz

Som landstræner for Schweiz's håndboldkvinder har Martin Fruelund Albertsen været med til at kvalificere holdet til sin første slutrunde nogensinde, nemlig EM 2022. Martin deler også ofte træningsinspiration på sin populære Instagram, hvor du kan få en forsmag på hans undervisning til Tophåndbold Symposium.

Kristian Danielsen

Assistenttræner, Odense Håndbold

Kristian Danielsen gennemførte i 2020 sin EHF Master Coach-uddannelse. I sin afsluttende opgave med den frimodige titel ”Fuckr med dit overtal” dykkede han ned i beslutningspsykologi og forudsigelige vanemønstre i overtalsspil. Få indsigt i resultaterne fra Kristians opgave, når han deler dem til Tophåndbold Symposium.

Sonni Larsen

Talentchef, SønderjyskE

Sonni Larsen vil sammen med Dennis Bo Jensen give både teoretisk og praktisk undervisning i individuelle forsvarskompetencer.

Jordi Ribera

Landstræner, Spanien

I sine syv slutrunder som landstræner for Spaniens håndboldherrer har han hevet fem medaljer hjem. Det vidner om kontinuerlig kvalitet. Glæd dig til, at Jordi Ribera deler ud af sine bronze-, sølv- og guldkorn til Tophåndbold Symposium 2022.

Dennis bo Jensen

Cheftræner, Lemvig-Thyborøn Håndbold

Dennis Bo Jensen vil sammen med Sonni Larsen give både teoretisk og praktisk undervisning i individuelle forsvarskompetencer.

Andreas Küttel

Assistant Professor, Syddansk Universitet

I idrættens verden har schweiziske Andreas Küttel både en praktisk baggrund som verdensmester i skihop og en teoretisk baggrund som en del af forskningsenheden Learning & Talent in Sport på SDU. Andreas vil dele ud af sin viden om mental sundhed i en workshop faciliteret af Jonas Vestergaard Jensen, Konsulent i Danmarks Idrætsforbund.

Daniel Gordo Rios

Cheftræner, Al Alhly

Daniel Gordo Rios besidder et imponerende internationalt træner-CV, der har været flere gange rundt om jorden. Han har bl.a. tidligere været landstræner for Brasilien og Færøerne og er nu træner for et egyptisk klubhold. Han er også en erfaren underviser på EHF Master Coach og mange andre håndboldtrænerkurser.

Vælg forbund

Luk