Nyheder og presse
Del

Håndboldfitness starter op med fornyet styrke

Af Bodil Kjærgaard Foto: Jan Christensen

Stærkt samarbejde
Under vingen ’Bevæg dig for livet’ relanceres Håndboldfitness nu i en forstærket udgave, der også inkluderer instruktøruddannelse, netværk og oplevelsesevents.

I marts måned blev visionen ’Bevæg dig for livet’ præsenteret på et pressemøde, hvor DIF, DGI, TrygFonden og Nordea-Fonden var værter. Målet med visionen er at sætte Danmark i bevægelse, motivere til fællesskab og skabe nye ideer til at dyrke idræt og motion.

Et af indsatsområderne i denne sammenhæng er Håndboldfitness, og det har medført, at DHF/DGI har tilknyttet en Håndboldfitnessprojektleder samt ni DGI-konsulenter, der skal fungere som Håndboldfitness-ambassadører. Hele ideen er at bygge videre på Håndboldfitness-succesen, der allerede har ca. fem år på bagen.

Den nye lancering indebærer tiltag som:                      

* Et landsdækkende netværk for klubber med Håndboldfitnesstilbud
* To årlige oplevelses-events, hvor netværket inviteres
* En instruktøruddannelse, der oprettet i foråret 2016

Formålet med indsatsen er ganske enkelt at fastholde de klubber, der allerede har Håndboldfitness på paletten samt at tiltrække nye klubber – nærmere bestemt er målet, at 200 nye klubber skal tilbyde Håndboldfitness inden udgangen af 2017.


Vil du/I være med?
- Håndboldfitness er for alle – unge som gamle, trænede som utrænede.
- Man kan tilmelde sig når som helst – både som klub og udøver.

Vil du vide mere, så gå ind på dhf.dk/aktiviteter/håndboldfitness eller kontakt projektleder Tanja Kilbæk Ramgil på: tanja.ramgil@dhf.dk

Bevæg dig for livet
Nordea-fonden og TrygFonden indgår i et tæt partnerskab med DIF og DGI om at realisere de to idrætsorganisationers Vision 25-50-75. Visionens målsætning er, at 75 procent af danskerne i 2025 skal dyrke idræt, og at 50 procent af befolkningen skal dyrke idræt i en forening. Nordea-fonden og TrygFonden bidrager i de kommende tre år hver med 10 millioner kroner årligt – altså 60 millioner kroner i alt. I samme periode bidrager DIF og DGI med tilsammen 40 millioner kroner. Der er dermed tale om den største partnerskabsaftale i dansk idræts historie. (Fra dif.dk)

Denne artikel er tagget med følgende interesseområder:

Læs flere spændende artikler

Vælg forbund

Luk
ANNONCE