Nyheder og presse
Del
Børn og unge
Bredde
Nyt fra DHF

Corona-sikker afvikling af kampe og stævner

Skrevet af Katrine Munch Bechgaard
17. sep 2020Kl. 14:15

Dansk Håndbold Forbund har i tæt dialog med de tre distriktsforbund udviklet en corona-protokol til afvikling af turneringskampe og stævner.

Tuneringen er godt i gang de fleste steder i dansk håndbold, men samtidig sker der lokale stramninger rundt omkring i forhold til at forhindre smittespredning af coronavirus. Derfor har Dansk Håndbold Forbund i tæt dialog med Jydsk Håndbold Forbund, Håndbold Region Øst og Fyns Håndbold Forbund udviklet en corona-protokol for afvikling af turneringskampe og stævner. Protokollen er en række retningslinjer og praktiske anbefalinger til foreninger, bestyrelser, trænere m.m., og den skal være en hjælp i forhold til at afvikle turneringskampe og stævner. 

Hent coronaprotokol for afvikling af tuneringskampe og stævner her.

Noget i protokollen er retningslinjer, som skal overholdes, da de er udstukket af myndighederne, mens andet er guidelines fra Dansk Håndbold Forbund. Der sondres derfor i protokollen mellem guidelines, der bør og retningslinjer, der skal overholdes. Skal-retningslinjer er fx retningslinjer for forsamling, antal publikum m.m. De steder, hvor der står bør, opfordrer Dansk Håndbold Forbund alligevel på det kraftigste til, at man forsøger at efterleve anbefalingerne, da de er gode tiltag i forhold til at forhindre smittespredning.

Protokollen er et øjebliksbillede, forstået på den måde at der dagligt kan komme ændringer. Protokollen vil derfor løbende blive opdateret, og det vil fremgå øverst, hvornår den senest er revideret. Samtidig vil corona-sektionen på Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside, hvor protokollen får fast plads, også løbende blive opdateret. Læs mere på https://haandbold.dk/covid-19/retningslinjer-for-indendoers-og-udendoershaandbold/.

Dansk Håndbold Forbund har ligeledes udarbejdet en tjekliste, som foreninger kan bruge for at sikre sig, at protokollen efterleves. 

Hent tjekliste til coronaprotokol her.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE