Nyheder og presse
Del
ÖHB/Agentur DIENER/Eva Manhart
Herrelandshold

Danmark får en svær pulje til EM i 2020

Skrevet af Frederik G. Schmidt
28. jun 2019Kl. 19:54

Erste Bank Campus i Wien lagde fredag aften gulv til lodtrækningen til EM 2020 i Sverige, Norge og Østrig. Her havnede de danske verdens- og olympiske mestre i en gruppe, som landstræner Nikolaj Jacobsen betegner som svær.

Danmark var allerede inden lodtrækningen forhåndsplaceret i gruppe E. Efter lodtrækningen stod det klart, at de øvrige tre deltagere i gruppen blev Ungarn, Island, og Rusland. Landstræner Nikolaj Jacobsen er skuffet over udfaldet af lodtrækningen: 

”Jeg havde helt sikkert håbet på en bedre lodtrækning. Vi skal op imod tre dygtige hold, hvor vi skal være klar fra første kamp. Det er en gruppe, hvor vi skal spille rigtig godt, hvis vi skal gå videre. Der venter os samtidig også stærk modstand i en eventuel mellemrunde, hvor vores halvdel med gruppe D, E og F er uhyggelig stærk,” siger den danske landstræner.

De seks grupper ser således ud:

Danmark spiller de indledende gruppekampe i Malmö Arena den 11. januar mod Island,  den 13. januar mod Ungarn og den 15. januar mod Rusland. Eventuelle kampe i mellemrunden bliver for Danmarks vedkommende også spillet i Malmø , mens finaleweekenden afvikles i Stockholm.  

Find dine billetter her

Europamesterskabet i håndbold for mænd 2020 bliver den 14. udgave af EHF’s EM-slutrunde. Slutrunden er denne gang med deltagelse af 24 nationer og afvikles i værtsbyerne Stockholm, Malmø, Göteborg, Wien, Graz og Trondheim fra den 9.-26. januar. Du kan finde al information om EM-slutrunden på den officielle hjemmeside

Vælg forbund

Luk