Nyheder og presse
Del
Herrelandsholdet i beach handball fejrer kvartfinalesejren. Foto: Jozo Cabraja/kolektiff.
Herrelandshold
Kvindelandshold

Danmarks beach handball-herrer er i VM-semifinalen

Skrevet af Camilla Bøilerehauge
25. jun 2022Kl. 13:52

Efter en intens 1-2 sejr over Uruguay i kvartfinalen skal herrerne spille om medaljer til VM i beach handball. Semifinalen mod Brasilien spilles allerede i aften kl. 17.20 dansk tid.

Herrelandsholdet i strandhåndbold er i semifinalen til VM på Kreta. Det er sikkert efter en hæsblæsende kvartfinale med shootout mod Uruguay, hvor Danmark vandt første halvleg 16-21, tabte anden halvleg 21-20 og vandt shootout 6-9.

Selvom Danmarks herrer er dobbelt forsvarende europamestre, har de endnu ikke vundet medaljer ved et verdensmesterskab. Sidste gang, de var i en VM-semifinale, var i 2014, hvor det endte med en 4. plads.

Forsvarsspilleren Jeppe Villumsen sætter ord på kampen: ”Første halvleg er en pragtpræstation af vores målmand Simon Sejr. Samtidig scorer vores angreb på næsten alt. Anden halvleg er sværere, men i shootout viser vi endnu engang, at vi er iskolde og vinder.”

Se herrernes semifinale mod Brasilien kl. 17.20 dansk på Viaplay.

Kvindelandsholdet desværre ikke videre
De danske beach-kvinder er desværre ikke videre til semifinalen efter en tæt kvartfinale og forlænget shootout, hvor Holland vinder. Kvindelandsholdet skal dog stadig spille placeringskampe om 5-8. pladserne, der kan have betydning for kvalificeringer til andre mesterskaber.

Kvindernes placeringskamp mod Portugal kl. 18.10 dansk tid vises desværre ikke på Viaplay, da den ikke spilles på Central Court. Du kan dog følge med på Instagram og Facebook.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE