Nyheder og presse
Del
Liga & 1. division herrer
Liga & 1. division damer
Nyt fra DHF

Dansk Håndbold Forbund får medhold i klagesager

19. jun 2020Kl. 11:26

DIF’s Appelinstans giver Dansk Håndbold Forbund medhold i, at repræsentantskabet, der er forbundets højeste organ, kunne træffe beslutningen om at afslutte turneringen med fastfrysning af stillingen, der samtidig betød, at der i samme stund blev kåret danske mestre og foretaget nedrykninger af hold.

DIF’s Appelinstans har i dag fredag orienteret de involverede parter om, at de har afgjort de to klagesager, der blev anlagt af henholdsvis Nordsjælland Håndbold, EH Aalborg og Odder Håndbold. De tre klubber har klaget over at være blevet rykket ned som en følge af afslutning af turneringen grundet Covid-19.

Beslutningen blev i første omgang truffet i udvalget for professionel håndbold, men har siden hen været forbi Håndbolds Appelinstans to gange, Dansk Håndbold Forbunds repræsentantskab og nu altså DIF’s Appelinstans. 

Læs også: APPELINSTANS AFVISER APPEL FRA KLUBBER

Med Appelinstansens afgørelse er der nu sat punktum i sagen, hvorfor både Dansk Håndbold Forbund og eliteklubberne nu fortsætter planlægningen af den kommende sæson i vished om rækkernes sammensætning, hvilket glæder Per Bertelsen, der er formand for Dansk Håndbold Forbund:

”Jeg er først og fremmest lettet over denne afslutning. Sagen har nu kørt længe med mange appeller. Vi har hele tiden troet på, at vi gjorde det rigtige, men det var på ingen måde nogen nem beslutning, da vi afsluttede sæsonen. Jeg har selvfølgelig ondt af de tre klubber, men nu håber jeg, at vi alle kan se frem mod en ny sæson,” siger Per Bertelsen.

De involverede parter i sagen har i dag alle udelukkende modtaget konklusionerne på sagsbehandlingerne. Selve præmisserne for afgørelserne bliver først kendt i løbet af 14 dage.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE