Nyheder og presse
Del
Grib muligheden for at opleve de danske atleter helt tæt på ved OL i Paris til næste år. Foto: Lars Møller
Herrelandshold
Kvindelandshold
Nyt fra DHF

Deadline nærmer sig, hvis du vil opleve OL 2024 helt tæt på

24. jan 2023Kl. 09:43

Senest den 31. januar 2023 skal du være skrevet op til lodtrækning, hvis du vil have muligheden for at få fingre i de billige billetpakker til OL 2024 i Paris.

Med Håndboldherrernes avancement til VM-kvartfinalerne er holdet nu sikret en plads i OL-kvalifikationsturneringen. Det samme er tilfældet for Håndboldkvinderne, efter at de vandt EM-sølv sidste år.

Men selvom ingen af holdene endnu er endeligt kvalificeret til De Olympiske Lege 2024, er det allerede nu, at du skal tænke på at sikre din billet, hvis du vil opleve legene helt tæt på.

Håndboldturneringen afvikles både i Paris og i Lille, og det bliver det første sommer-OL i Europa i 12 år. Herefter går der yderlige minimum 12 år, før det næste sommer-OL kommer til kontinentet, så der er mange gode grunde til at rejse afsted og støtte de danske udøvere.

Arrangørerne sætter en million billetter til salg for 24 euro, og i alt udbydes halvdelen af billetterne til OL for 50 euro eller mindre. Men adgangen til at købe de billige billetpakker udloddes via en lodtrækning, og for at være med her skal du være skrevet op senest den 31. januar klokken 18.00.

Det er allerede muligt at købe de såkaldte hospitality-billetter til OL. Men disse billetter er dyrere, da de også indeholder blandt andet mad og drikke.

Billetsituationen kan virke lidt indviklet, men Danmarks Idrætsforbund har lavet et godt overblik, så I alle er bedst muligt rustet til at gå på billetjagt. Det kan findes lige her.

Håndboldherrernes og -kvindernes olympiske kvalifikationskampe finder sted i henholdsvis marts og april 2024, men holdene kan også kvalificere sig direkte med topplaceringer ved VM på kvinde- og herresiden og yderligere, for herrernes vedkommende, ved EM næste år.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE