Nyheder og presse
Del
Børn og unge
Bredde
Nyt fra DHF

DHF Håndboldskoler oplever ekstraordinær stor interesse

Skrevet af Sarah Munk Jørgensen
14. feb 2023Kl. 15:56

Allerede nu er der mange flere tilmeldte børn og unge til årets DHF Håndboldskoler end sidste år ved samme tid.

Der er stor efterspørgsel på årets DHF Håndboldskoler. 4.965 håndboldglade børn og unge er allerede nu tilmeldt en af sommeren og efterårets håndboldskoler – det er over 1.500 flere børn og unge end sidste år ved denne tid, og det skaber glæde hos Mette Borgstrøm, der er projektansvarlig for DHF Håndboldskoler:  

- Det er virkelig fantastisk, at vi allerede på nuværende tidspunkt ved, at vi kan give knap 5.000 børn og unge unikke oplevelser, gode minder og nye venner – alt sammen med håndbolden som fokuspunkt, siger Mette Borgstrøm og fortsætter:  

- Vi ved, at DHF Håndboldskoler binder frivillige og spillere tættere sammen i foreningen, og vi er virkelig taknemmelige og glade for at så ekstraordinært mange, på det her tidspunkt, er med.

85 foreninger over hele landet har indtil videre meldt ind, at de afholder en DHF Håndboldskole i år, og tolv af de foreninger er helt nye set i forhold til forrige år.

Det er foreningerne, der gør DHF Håndboldskoler muligt. Og lige nu er der i alt 104 DHF Håndboldskoler (en forening kan sagtens afholde mere end én DHF Håndboldskole), hvor børn og unge kan få den bedste start eller slutning på sommer- eller efterårsferien.

Vil du også med på DHF Håndboldskole? 

På DHF Håndboldskoler handler det om at have det sjovt. Det er et frirum for børn og unge, hvor de kan slippe for et forventnings- og præstationspres fra skole, familie og ikke mindst dem selv. På DHF Håndboldskoler er der fokus på leg, læring og udvikling af både sociale kompetencer som håndboldkompetencer. 

Hvis du skal med, eller kender en der skal, er der stadig ledige pladser på DHF Håndboldskoler - men tilmeldingen går stærkt, så skynd dig ind via tilmeldingslinket for at sikre en plads.

Er din lokale DHF Håndboldskole allerede udsolgt, kan du skrive dig på ventelisten eller tilmelde dig en anden DHF Håndboldskole i nærheden. Du kan tjekke, hvor der er ledige pladser på DHF Håndboldskoler på vores kort her.  

Vælg forbund

Luk