Nyheder og presse
Del
Liga & 1. division damer
Nyt fra DHF

Disciplinærinstansen behandler sag om elektronisk TTO-knap

Skrevet af Katrine Munch Bechgaard
01. sep 2019Kl. 15:07

Sagen, hvor København Håndbolds fysioterapeut trykkede på team-timeoutknappen, mens Nykøbing F. Håndbold var i angreb, er blevet indberettet til disciplinærinstansen under Dansk Håndbold Forbund.

Dommere og observatør under fredagens kamp, hvor Nykøbing F. Håndbold og København Håndbold mødte hinanden på Nykøbings hjemmebane, har foretaget en indberetning til disciplinærinstansen under Dansk Håndbold Forbund. Det sker på baggrund af en hændelse, hvor København Håndbolds fysioterapeut trykkede på timeoutknappen, mens Nykøbing var i angreb.

Indberetning vil blive behandlet i disciplinærinstansen, og indtil sagen er færdigbehandlet, har Dansk Håndbold Forbund ikke yderligere kommentarer til sagen.

Om Håndboldens Disciplinærinstans
Håndboldens Disciplinærinstans er en del af håndboldens uafhængige retssøjle, der består af øverst Håndboldens Appelinstans og herunder Disciplinærinstansen for liga og 1. division samt Disciplinærinstansen for øvrige rækker.

De tre instanser er bemandet med primært jurister, der behandler sager og træffer afgørelser uafhængigt af Dansk Håndbold Forbund.

For mere information
Kommunikationschef i Dansk Håndbold Forbund, Katrine Munch Bechgaard, kmb(a)dhf.dk, tlf. 61379896

 

 

Vælg forbund

Luk