Nyheder og presse
Del
Børn og unge
Uddannelse
Bredde
Dommer
Nyt fra DHF

Fagansvarlig for ungeindsatsen i Dansk Håndbold Forbund

Skrevet af Katrine Munch Bechgaard
23. jun 2021Kl. 08:15

Har du fagligheden og gennemslagskraften til at udvikle og drive Dansk Håndbold Forbunds indsatser for at få flere unge og voksne til at spille håndbold? Så er du måske vores nye kollega i udviklingsafdelingen.

Som fagansvarlig på ungeområdet kommer du til at indgå i et fagteam i udviklingsafdelingen, der arbejder med at styrke aktiviteter og viden inden for områderne unge, voksne og foreninger. Vores mål er at skabe aktiviteter, som motiverer unge og voksne til at være en del af en håndboldklub enten som spiller, træner eller leder.

Dit primære ansvarsområde vil være at drive udviklingsprocesser og projekter med fokus på målgruppen unge. Du skal facilitere og igangsætte aktiviteter, der både er styret centralt og regionalt. Du skal indsamle og formidle viden om målgruppen, så lokale udvalg i kredse og distriktsforbund samt håndboldforeninger kan arbejde hensigtsmæssigt med fastholdelse og motivation hos unge. Og du skal arbejde med implementering og ejerskab lokalt i de regionale forbund og i foreningerne, så indsatserne bliver forankret i Håndbolddanmark. Til dagligt følges fremdriften af den politisk udpegede ’ungefaggruppe’, som du på sigt også skal varetage sekretariatsfunktionen for.

Hvem er du?
Som fagansvarlig har man mange forskelige typer af opgaver, derfor kan vi ikke sige præcist, hvilken faglig baggrund du kommer med. Du kan både være lærer, pædagog, universitetsuddannet med baggrund i idræt eller pædagogik eller noget helt femte. Det er dog vigtigt for os, at du:

  • har kendskab til ungeområdet, gerne i relation til idræt, motion eller frivillighed
  • har interesse for og erfaring med håndbold, fx som håndboldtræner, leder eller andet frivilligt inden for ungeområdet
  • har erfaring med proces- eller projektledelse
  • har forståelse for sammenhængen mellem politiske og administrative lag samt foreningernes rolle i samfundet
  • kan møde foreninger og samarbejdspartnere i øjenhøjde.


Derudover er det vigtigt for os, at du:

  • arbejder struktureret og kan se helheder, sammenhænge og synergier mellem fagområder og forskellige aktører i dansk håndbold
  • driver dine egen opgaver og har erfaring med at inddrage kollegaer og samarbejdspartnere i dine projekter
  • er nysgerrig på andre og har let ved at skabe nye relationer og netværk
  • er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver, der kan ligge uden for normal arbejdstid.


Det praktiske
Din primære arbejdsplads vil være på Dansk Håndbold Forbunds kontor i Brøndby.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen eksklusive frokostpauser. Der kan forekomme aften og weekendarbejde, ligesom der vil være sæsonudsving i arbejdsbelastningen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte udviklingschef Lene Karsbæk på tlf. 40456181 eller lek@dhf.dk onsdag d. 30. juni mellem 10 og 12 og tirsdag d. 3. august mellem 10 og 12.

Ansøgning med CV sendes i ét dokument til DHF-job@dhf.dk senest torsdag den 5. august 2021 klokken 9.00. I emnefeltet skriver du ’Fagansvarlig unge’. Vi forventer at holde samtaler i uge 33 i Brøndby.

 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE