Nyheder og presse
Del
Marianne Stephansen overrasker Louise Vinter Burgaard i spillertunnelen lige før kampen mod Holland.
Børn og unge
Bredde
Kvindelandshold
Nyt fra DHF

Frivillige overrasker landsholdsstjerner

Skrevet af Sarah Munk Jørgensen
02. okt 2022Kl. 20:00

Det var en helt særlig torsdag aften i Ceres Arena i Aarhus, da flere af håndboldkvinderne blev overrasket af en frivillig kort før de løb på banen.

Hvis du sad i Ceres Arena i Aarhus torsdag aften, så kan du nok godt skrive under på, at stemningen var helt speciel.

Lige inden håndboldkvinderne løb på banen til kampen mod Holland under Golden League blev Mie Højlund, Rikke Iversen, Louise Vinter Burgaard, Mette Tranborg og Mia Rej nemlig overrasket af en frivillig, der betyder noget helt særligt for den enkelte landsholdsspillers håndboldopvækst.

Derfor var der også store smil hos Louise Vinter Burgaard, da hun pludselig blev prikket på skulderen af Marianne Stephansen, som har været holdleder for landsholdsspilleren gennem hendes ungdomsår i Fredericia HK.

- Det var den største overraskelse. Jeg fik helt kuldegysninger, da vi gik ind på banen sammen, fortæller landsholdsspiller Louise Vinter Burgaard.

”Uden frivillige var der ikke nogen klubber”

Det er den enkelte landsholdsspiller, der selv har peget på den frivillige – men uden at vide, at de pludselig skulle møde hinanden igen.

Og det er var en stor oplevelse at få lov at overraske en landsholdsstjerne, fortæller Marianne Stephansen, der altså var blevet peget på af Louise Vinter Burgaard:

- Det var helt vildt. Jeg har aldrig drømt om noget lignende. Jeg var lidt nervøs op til, men at se Louises ansigt, da hun fik øje på mig – det var det hele værd.

Indløbet med frivillige sker i forbindelse med Dansk Håndbold Forbunds netop lancerede landsholdstrøje, der er designet under budskabet #sammenforholdet, og fortsætter dermed forbundets hyldest til alle frivillige i Håndbolddanmark.

- Frivillige er jo hele grundstenen i vores idrætsforeninger. Uden frivillige var der ikke os. Uden frivillige var der ikke nogen klubber, slutter Louise Vinter Burgaard.

Indløbet er skabt i samarbejde med LIDL Danmark.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE