Nyheder og presse
Del
Børn og unge
Uddannelse
Bredde
Dommer
Nyt fra DHF

Håndboldkampe for seniorer på pause

Skrevet af Katrine Munch Bechgaard
23. okt 2020Kl. 21:18

Med regeringen og sundhedsmyndighedernes seneste udmelding om at lukke yderligere ned for samfundet ved at begrænse forsamlinger til maximalt 10 personer, sætter Dansk Håndbold Forbund fra mandag alle breddekampe over U19 og op til og med 2. division på pause.

Seniorhåndboldspillere over hele landet må i den kommende tid kigge langt efter stillingen på måltavlen ved slutfløjt, for med regeringens seneste begrænsning af forsamlinger har Dansk Håndbold Forbund sammen med de tre distriktsforbund valgt at sætte alle kampaktiviteter over U19 og op til og med 2. division på pause.  Pausen varer foreløbigt fra mandag d. 26. oktober til og med søndag d. 22. november. Det betyder også, at planlagte kampe i weekenden kan afvikles

Morten Stig Christensen anerkender, at vi igen står i en alvorlig situation. Han ærgrer sig rigtigt meget på de voksne vegne men er glad for, at børn og unge fortsat kan spille håndbold under nogenlunde normale forhold:

”Jeg er ked af, at vores voksenmedlemmer igen skal undvære at spille håndboldkampe, da det er en vigtig del af sporten. Samtidig er jeg glad for, at vi trods alt kan fastholde aktivitet på halgulvet for vores børn og unge. Det er helt essentielt for deres sundhed – både mentalt og fysisk – at de får lov at komme ud og dyrke deres fritidsaktiviteter,” siger Morten Stig Christensen. Han fortsætter med en stor hyldest til de frivillige i håndbolden:

”De mange frivillige håndboldfolk i hele landet har i lang tid knoklet på højtryk for at få tingene til at hænge sammen under de meget udsædvanlige forhold, og nu ser det ud til, at der bliver lidt mere arbejde til dem. Derfor vil jeg gerne sende dem en stor hilsen og en tak. Og til alle andre vil jeg sige: Husk at give de frivillige et klap på skulderen og anerkend dem for deres store indsats.”

Dansk Håndbold Forbund og de tre distriktsforbund henstiller til, at man inden for breddehåndbolden blandt seniorer kun gennemfører håndboldtræningen, så længe man kan overholde de gældende retningslinjer, der vil blive opdateret i løbet af de nærmeste dage. Samtidig vil ubesvarede spørgsmål om fx træning for Trille og Trolle og uddannelse også blive besvaret inden for de nærmeste dage. Du finder retningslinjerne her: www.haandbold.dk/covid-19. Læg også mærke til en ny retningslinje om, at der skal bæres mundbind på idrætsfaciliteter. Dette gælder ikke under træning og kamp. Mundbind skal tages på, så snart håndboldaktiviteten slutter.

Har du spørgsmål, du ikke kan finde svar på her, kan du kontakte Anders Fredsgaard på tlf. 3155 5500 eller covid19@dhf.dk.

Man kan også kontakte Katrine Munch Bechgaard, kommunikationschef i Dansk Håndbold Forbund, kmb@dhf.dk, tlf. 61379896

 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE