Nyheder og presse
Del
1. divisionsrækkerne for både herre- og damesenior må nu genoptage både trænings- og kampaktivitet.
Liga & 1. division herrer
Liga & 1. division damer
Nyt fra DHF

Herre- og damesenior 1. division genoptages

Skrevet af Maria-Teresa Faurhøj
09. nov 2020Kl. 14:25

Dansk Håndbold Forbund og Divisionsforeningen Håndbold har i dag fået besked fra Kulturministeriet om, at håndboldens 1. divisionsrækker for senior må genoptages. Turneringskampe genoptages derfor fra den 20. november.

Kulturministeriet har i dag informeret Dansk Håndbold Forbund og Divisionsforeningen Håndbold om, at 1. divisionsrækkerne for både herre- og damesenior kan genoptage trænings- og kampaktivitet.

1. divisionsholdene er således med omgående virkning undtaget fra forsamlingsloftet på 10 personer og kan altså samles i grupper på op til 50 personer fra i dag.

Dansk Håndbold Forbund og Divisionsforeningen Håndbold har besluttet, at turneringen startes op igen fra d. 20. november, hvorfor kampe i weekenden d. 20.-22. november kan afvikles som planlagt. Turneringen genoptages ikke allerede i den kommende weekend, da størstedelen af 1. divisionsholdene ikke har haft mulighed for at træne under normale forhold siden seniorhåndbold blev sat på pause. Derfor får holdene nu en periode på to uger, hvor de kan træne, som før rækkerne blev lukket ned.

Undtaget fra genopstarten er Elitesport Vendsyssels 1. divisionsherrer, hvis kampe forbliver udsat indtil videre grundet den lokale nedlukning i syv nordjyske kommuner.

Det er op til 1. divisionsklubberne indbyrdes at lave aftaler om genplacering af de udsatte kampe. Kampene skal være afviklet ved udgangen af december 2020. 

Kampaktivitet i seniorrækker fra 2. division og ned er fortsat sat på pause frem til og med søndag d. 22. november.

For yderligere information:
Frank Smith, chef for turnering i Dansk Håndbold Forbund, fls@dhf.dk, tlf. 20337475
Thomas Christensen, direktør i Divisionsforeningen Håndbold, tc@df-h.dk, tlf. 22629062

Vælg forbund

Luk
ANNONCE