Nyheder og presse
Del
Det er Ungt mod Gammelt hold i dysten om at designe den fedeste trøje. Foto: DHF/Norlys
Herrelandshold
Nyt fra DHF

Herrelandsholdet skaber unik spilletrøje til fordel for Danmarks Indsamling

Skrevet af Maria-Teresa Faurhøj
27. sep 2022Kl. 14:00

Sammen med herrelandsholdets hovedsponsor Norlys, har seks spillere designet to bud på en helt unik spilletrøje, der skal være med til at samle penge ind til årets Danmarks Indsamling. Nu skal fansene stemme på deres favorit.

De er vandt til at kaste, gribe, tackle, hoppe og skyde på mål, så derfor var det en lidt anderledes opgave, seks danske landsholdsspillere blev udsat for, da de skulle duellere i at skabe en unik landsholdstrøje i samarbejde med Puma, Norlys og Danmarks Indsamling.

Seks spillere fordelt på to hold skulle designe en spilletrøje, der både udstråler nationalfølelse og bærer de farver, der repræsenterer FN’s verdensmål. Nu skal de to trøjer så til afstemning hos de danske håndboldfans, og der skal kåres en vinder.

Vindertrøjen skal herrelandsholdet nemlig spille i ved Norlys Cup den 7. januar, som forberedelse til VM. Gå ind og giv din stemme her. 

”Det var en sjov oplevelse, at få lov til at være med til at designe trøjen, men det var faktisk også svært, for vi tænkte meget over, at vi også gerne vil prøve og lave en trøje, som så mange som muligt ville kunne lide. Jeg er meget tilfreds med vores resultat, og håber selvfølgelig, at vores trøje bliver valgt, men det vigtigste er, at vi er med til at støtte et godt formål,” fortæller landsholdsspiller Kevin Møller, der har været med til at designe den ene trøje.

Det er landsholdets hovedsponsor Norlys, der igen i år har valgt at donere deres logoplads på spillernes trøjer til Danmarks Indsamling.

”Det primære mål med vores sponsorat er selvfølgelig eksponering, men det handler også om at være er en del af noget større og støtte op om andres fællesskaber. Det er en fundamental del af ånden i Norlys,” fortæller Per Hjuler, marketingdirektør i Norlys og tilføjer:

”Krig, klima- og fødevarekrise bringer lige nu de svageste børn i verden i en fatal situation, og under disse omstændigheder afgiver vi meget gerne trøjepladsen til en vigtigere sag. Samtidig er det en fornøjelse at se, hvordan landsholdsspillerne har kastet sig over spillertrøje-dysten med stor begejstring og et kæmpe engagement.”

Støtter Danmarks Indsamlingen igen i år
Sidste år samlede herrelandsholdet og Norlys i alt 185.000 kroner ind til Danmarks Indsamling. I år bliver landsholdstrøjen også omdrejningspunktet for indsamlingen, men der er skruet ekstra op for kreativiteten i og med, at det er spillerne selv, der har designet trøjen og fansene, der har stemt på deres favorit.

Hos Danmarks Indsamling er man meget glad for, at landsholdet er en del af indsamlingen igen:

”Vi er utroligt taknemmelig for det engagement, vi oplever fra både Norlys, herrelandsholdet og Dansk Håndbold Forbund. At Danmarks Indsamling logoet kan få lov at stå på herrelandsholdets trøjer, er i sig selv fantastisk, men når det så næste år endda bliver på trøjer, spillerne selv har designet, så kan det faktisk ikke blive bedre. Både den synlighed, det vil skabe, og de penge, der efterfølgende kommer ind for de unikke trøjer, kommer til at gavne den vigtige sag,” siger formand for Danmarks Indsamling, Mulle Juul Korsholm.

Danmarks Indsamling kan ses på DR1 lørdag den 4. februar 2023. Danmarks Indsamling støtter i år verdens sårbare børn, og Dansk Håndbold Forbund er igen i år med til at støtte indsamlingen på flere måder.

Læs mere om Danmarks Indsamling her: https://danmarksindsamling.dk/

Vælg forbund

Luk
ANNONCE