Nyheder og presse
Del
Herrelandshold
Nyt fra DHF

Herrelandsholdet spiller ikke EM-kvalifikationskamp mod Schweiz onsdag

Skrevet af Frederik G. Schmidt
03. nov 2020Kl. 16:56

Det Europæiske Håndbold Forbund (EHF) har her til aften meddelt, at det schweiziske herrelandshold i håndbold har meldt afbud til landskampen mod Danmark grundet retningslinjerne i de schweiziske covid-19-regulativer, hvorfor EM-kvalifikationskampen onsdag aften i Ceres Arena udskydes på ubestemt tid.

Herrelandsholdet mødte i mandags ind til samling forud for to EM-kvalifikationskampe mod henholdsvis Schweiz og Finland i denne uge. Kampen mellem Danmark og Schweiz bliver dog i første omgang ikke spillet i morgen onsdag, da det schweiziske landshold har set sig nødsaget til at blive hjemme. Det skyldes, at fem spillere på det schweiziske landshold til dagligt spiller i en klub, hvor en træner er testet positiv for covid-19. Det har i mellemtiden ikke været muligt for de schweiziske spillere at gennemføre en godkendt test tids nok til, at de schweiziske covid-19-regulativer overholdes.

Det schweiziske afbud ærgrer Morten Henriksen, der er sportschef i Dansk Håndbold Forbund:

”Spillere, ledere, Dansk Håndbold Forbund og vores mange fans har set frem til den første kamp med herrelandsholdet siden januar. Afbuddet fra Schweiz er brand ærgerligt, men vi håber på, at vi alligevel kan få lov til at spille kampen på et tidspunkt i den her uge,” siger Morten Henriksen.

For yderligere information
Morten Henriksen, sportschef i Dansk Håndbold Forbund, mhn@dhf.dk, tlf. 21408567
Katrine Munch Bechgaard, kommunikationschef i Dansk Håndbold Forbund, kmb@dhf.dk, tlf. 61379896

Vælg forbund

Luk
ANNONCE