Nyheder og presse
Del
Karina Christiansen (tv.) og Line Hesseldal Hansen (th.) skal igen dømme en international slutrunde. Foto: Lars Møller
Dommer
Nyt fra DHF

Internationale opgaver venter danske dommerpar

Skrevet af Maria-Teresa Faurhøj
14. jun 2022Kl. 10:39

Danmark kommer til at være flot repræsenteret på den internationale håndboldscene både ved mændenes Champions League Final4 i den kommende weekend og ved kvindernes EM i november.

To danske dommerpar har fået besked om, at de er nomineret til de internationale opgaver. Det ene par er Mads Hansen og Jesper Madsen, som er blevet udpeget til at være blandt de fire dommerpar, der skal dømme ved mændenes Champions League Final4. De skal dømme den første semifinale mellem Telekom Veszprem og Vive Kielce.

”Da Jesper og jeg for snart to år siden startede vores samarbejde blev vi enige om, at vi gerne ville indfri to ting: Det første var, at vi gerne ville deltage ved de store mesterskaber. Det andet var, at det skulle være sjovt på vejen. Og vi kan med ret stor stolthed sige, at vi har nået begge dele,” fortæller Mads Hansen og fortsætter med rosende ord til sin makker:

”Vi har nu deltaget ved både EM, VM, OL og så det kommende Final4 i næste weekend. Det er vi superglade for, og jeg er ekstremt glad, både på mine egne, men i særdeleshed på Jespers vegne, fordi han får den her kæmpestore oplevelse. Og jeg kan ikke rose ham nok i forhold til den måde, han har bidraget til vores samarbejde.”

Syvende slutrunde venter for Line og Karina
I går tikkede der så flere gode nyheder ind. For dommerparret Karina Christiansen og Line Hesseldal Hansen er nomineret til at skulle deltage ved kvindernes EM til november.

”Når man dømmer håndbold på højt niveau, så har man selvfølgelig nogle mål, man sætter sig i løbet af sæsonen. Og et af vores mål var at komme til at deltage ved EM. Så det var helt fantastisk, da der tikkede en besked ind om, at vi var nomineret til slutrunden,” fortæller Karina Christiansen.

Line og Karina deltog senest ved kvindernes VM i december sidste år, og EM i år bliver deres syvende slutrunde sammen.

”Vi har selvfølgelig et mål for, hvordan det så skal gå til EM, men først og fremmest er vi bare rigtig glade og taknemmelige for, at alt det arbejde, vi har lagt i sæsonen, er lykkedes, og at vi skal med til EM,” slutter Karina Christiansen.

EM fløjtes i gang den 4. november 2022, mens mændenes Champions League Final4 finder sted i Köln i den kommende weekend. Mads og Jesper fløjter den første semifinale op lørdag kl. 15.15.

Vælg forbund

Luk