Nyheder og presse
Del
Der var flot opbakning, sidst landsholdet gæstede Arena Næstved i en EM-kvalifikationskamp mod Færøerne. Foto: Lars Møller
Kvindelandshold
Nyt fra DHF

Kvindelandsholdet varmer op til VM i Næstved og Hillerød

Skrevet af Maria-Teresa Faurhøj
28. mar 2023Kl. 10:00

Sjællandske håndboldfans får mulighed for at sende det danske kvindelandshold godt afsted til VM på hjemmebane. De danske EM-sølvvindere spiller nemlig to landskampe, mod Brasilien i Arena Næstved og Royal Stage i Hillerød, som de allersidste forberedelser inden VM.

Sjælland bliver igen klædt i rødt og hvidt, når det danske kvindelandshold gør Næstved og Hillerød til landsholdet hjemmebane i forbindelse med to VM-optaktskampe mod Brasilien til november. De to landskampe er landsholdet allersidste forberedelser, inden de sætter kursen mod VM på hjemmebane.   

- Med Herning som kvindelandsholdets hjemmebane for VM i december var det vigtigt for os, at vi også kunne tilgodese de sjællandske håndboldfans. Derfor er jeg meget glad for, at vi kan præsentere to landskampe i henholdsvis Næstved og Hillerød, hvor landsholdene tidligere har fået en flot opbakning fra publikum, så det håber jeg, at rigtig mange er klar på at gøre igen, fortæller Henrik Jacobsen, direktør i Dansk Håndbold Forbund.  

I Næstved glæder de sig til, at Arena Næstved igen skal danne rammerne om en håndboldfest. Sidst kvindelandsholdet gæstede Næstved var i foråret 2022 til en EM-kvalifikationskamp mod Færøerne. Og at lægge halgulv til endnu en dansk landskamp er noget, man ser frem til på Sydsjælland: 

 - Jeg glæder mig til at slå dørene op til et vaskeægte håndboldbrag – som den sidste landskamp lige inden VM. At kvinderne igen skal kæmpe i Arena Næstved, ser jeg som en fjer i hatten samt en understregning af vores fine samarbejde med forbundet. Og med Brasilien som modstander, er det vist ingen tvivl om, at alle vi fans af kvindelandsholdet, kan se frem til en stor begivenhed i Næstved, siger direktør i Arena Næstved Jakob Brixvold. 

Sidst kvindelandsholdet spillede i Royal Stage i Hillerød var det uden publikum på grund af Corona-restriktioner, og i Hillerød ser man derfor rigtig meget frem til at kunne byde publikum indenfor til landskamp den 25. november:  

- Der er altid noget magisk over landskampe og dén stemning, de skaber. Med erfaring fra fire dame- og herrelandskampe under corona, så glæder vi os til igen at spille landskamp i arenaen - og ikke mindst til at vi nu kan fylde den med publikum, siger Carsten Larsen, der er direktør i Royal Stage. 

Kampprogrammet ser således ud:  

Lørdag den 25. november kl. 16.00 Danmark – Brasilien, Royal Stage, Hillerød 

Søndag den 26. november kl. 16.00 Danmark – Brasilien, Arena Næstved 

Kom forrest i køen til billetsalget  

Billetsalget starter torsdag den 13. april kl. 10.00 via Ticketmaster, men du kan nu skrive dig op til at kunne købe billetter i presale allerede den 12. april.  

Skriv dig op til at modtage nyheder og info om presale her.

Vælg forbund

Luk