Nyheder og presse
Del
Dommer
Nyt fra DHF

Mads Hansen og Jesper Madsen er ude af VM

Skrevet af Katrine Munch Bechgaard
24. jan 2021Kl. 18:09

De to danske topdommere er rejst hjem fra VM, efter at Mads Hansen torsdag afleverede en positiv coronatest.

Da Mads Hansen og Jesper Madsen for små 14 dage siden drog afsted til Egypten for at dømme til VM i herrehåndbold, var det deres første slutrunde sammen som dommerpar. Samtidig var slutrunden også Jesper Madsens første som international dommer. Søndag endte det dog brat, da de to dommere måtte vende næsen hjemad efter kun fire kampe under VM. Grunden var en positiv coronatest, som Mads Hansen afleverede torsdag. 

Selvom Mads Hansen gik i isolation på sit værelse og dagen efter testede negativ, betød den ene positive test alligevel, at de to dommere ikke kunne komme ind i turneringen igen. Derfor gik turen søndag mod koldere himmelstrøg. Mads Hansen, der altså havde en positiv coronatest, er rigtigt ærgerlig over den pludselige exit fra VM:

”Det var virkelig ikke sådan, jeg havde set for mig, at det skulle gå, da Jesper og jeg rejste til VM for 14 dage siden. Særligt på Jespers vegne er det brand ærgerligt, da det jo er hans første slutrunde. Men sådan er spillet desværre. Nu må vi i stedet glæde os over, at vi har haft fire gode kampe sammen, og så se frem mod nye internationale turneringer – forhåbentlig snart uden coronaen som følgesvend.”

 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE