Nyheder og presse
Del
Herrelandshold

Nyt fra EM-lejren: udskiftning i truppen og et nyt Covid-19-tilfælde

Skrevet af Frederik G. Schmidt
22. jan 2022Kl. 11:20

Landstræner Nikolaj Jacobsen har foretaget en udskiftning i den danske trup, hvor Johan Hansen indlemmes på ny, mens Hans Lindberg, der stadig tester positiv, skiftes ud. Derudover har herrelandsholdets SoMe-manager afleveret et positivt testsvar ved seneste PCR-test, hvorfor vedkommende nu er blevet isoleret i EM-lejren.

Fløjspilleren Hans Lindberg har afleveret et nyt positivt testsvar. Derfor har landstræner Nikolaj Jacobsen foretaget en udskiftning i EM-truppen, hvor Johan Hansen skiftes ind, mens Hans Lindberg skiftes ud.

Samtidig er Håndboldherrernes EM-lejr desværre blevet ramt af et nyt Covid-19-tilfælde. Alle i den danske delegation blev fredag aften PCR-testet – og her har landsholdets SoMe-ansvarlige afleveret en prøve, der er kommet retur med et positivt testsvar.

”Vi har ved seneste PCR-test fået et positivt testvar for en person i ledergruppen. Prøvens svar ligger – i forhold til grænseværdier – lige på vippen til en positivt test, men vi tager ingen chancer og behandler det selvfølgelig som en positiv, hvorfor vedkommende er blevet isoleret,” siger sportschef Morten Henriksen.

Resten af den danske delegation blev yderligere testet her til formiddag, hvor samtlige svar var negative.

Håndboldherrerne møder i aften Kroatien i Danmarks anden kamp ved mellemrunden ved EM i Ungarn. Du kan se kampen på TV 2 med kampstart kl. 20.30.

Danmarks kampprogram ved EM:
Mellemrunde
22/1 kl. 20.30 Danmark – Kroatien (vises på TV 2)
24/1 kl. 18.00 Danmark - Holland (vises på TV 2)
26/1 kl. 20.30 Danmark – Frankrig (vises på TV 2)

Evt. finaleweekend
28/1 og 30/1

Vælg forbund

Luk
ANNONCE