Nyheder og presse
Del
Inspiration og øvelser til alderrelateret træning er nu at finde i Håndbold-appen . Foto: Jan Christensen
Børn og unge
Uddannelse
Bredde

Nyt træningsværktøj i Håndbold-appen

Skrevet af Maria-Teresa Faurhøj
02. okt 2018Kl. 13:00

Dansk Håndbold Forbunds app Håndbold er blevet udvidet med et nyt modul fyldt med inspiration til opbygning af aldersrelateret træning. Her kan trænere få hjælp og inspiration til at vurdere, hvilke øvelser der er relevante at træne på de enkelte årgange fra U-6 til U-14.

Holdkort, indberetning af resultater og kalender lyder måske ikke som de typiske ting, du finder i en sportstaske, men det er lige netop det, du som træner hiver frem fra sportstasken i Håndbold-appen.

Og fra i dag kan du som håndboldtræner finde et helt nyt menupunkt i sportstasken, der er blevet udvidet med et modul om aldersrelateret træning.

Aldersrelateret træning består blandt andet af øvelsesforslag for hver aldersgruppe fra U-6 til U-14, hvor der også er forklarende tekster og vejledninger til aldersgruppen og samlingen af øvelser. Derudover kan du som træner oprette egne hold og tilknytte øvelser til de forskellige træningspas. Der er også mulighed for at søge på øvelser samt oprette egne øvelser med tilknyttede videoer.

Formålet med modulet er dels at give nye trænere inspiration til de enkelte aldersrelaterede øvelser, og hvordan de sammensættes på de enkelte årgange. Desuden kan de mere rutinerede trænere lade sig inspirere af øvelserne og anbefalingerne og selv videreudvikle på disse for at sikre progression og variation i den daglige træning. Det er blandt andet muligt at optage egne øvelser, lagre dem på YouTube og tilføje dem i sin træningsplanlægning, hvilket kan hjælpe med at optimere strukturen for alle trænere.

Modulet Aldersrelateret træning er bygget op omkring videomaterialet til aldersrelateret træning, der hidtil kun har været tilgængeligt på Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside og under videoer i sportstasken i Håndbold-appen.

Modulet vil muligvis virke bekendt, hvis du tidligere har været bruger af appen DHF planner, som ikke længere er aktiv. Menuen er stort set identisk, men videomaterialet er blevet opdateret og suppleret med grafik og tekst om, hvad de enkelte årgange bør træne, i hvilken rækkefølge og under hvilke forhold.

Download eller opdater appen og få adgang til det nye modul om aldersrelateret træning i dag. Har du ikke alleredeindstalleret appen, kan du downloade til IOS eller til Android.

Læs mere om Dansk Håndbold Forbunds aldersrelateret træning.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE