Nyheder og presse
Del
Herrelandshold
Damelandshold
Nyt fra DHF

SoMe-manager til håndboldlandsholdene

Skrevet af Katrine Munch Bechgaard
24. jun 2021Kl. 13:15

Kan du fortælle de gode historier om landsholdene på de sociale medier, så hele Håndbolddanmark engagerer sig i dem? Har du styr på data og analyser af digital performance? Og kan du samtidig sikre en stærk partneraktivering på de digitale platforme? Så er du måske Dansk Håndbold Forbunds nye SoMe-manager.

I Dansk Håndbold Forbund har vi brug for en kollega, der kan indgå i krydsfeltet mellem kommunikation, partnerskaber og markedsføring af vores landshold. Din primære opgave bliver at være SoMe-manager for landsholdene og sikre aktivering af vores partnere på de digitale platforme. En del af jobbet bliver også at rejse med vores landshold og holde møder rundt omkring i landet, derfor vil du nok være ude fra kontoret op til 60 dage om året.

Som SoMe-manager er du ansvarlig for Dansk Håndbold Forbunds landsholdskanaler, hvilket indebærer alt lige fra udformning af contentplaner og udarbejdelse af kreativt content til strategiarbejde og databearbejdning. Du vil samtidig spille en væsentlig rolle i vores samarbejde med de forskellige partnere og sponsorer på landsholdene, hvor du skal sikre sammenhæng mellem partnernes ambitioner og ønsker for sponsoratet og Dansk Håndbold Forbund og landsholdenes ønsker til branding.

En del af din arbejdstid kommer til at foregå i landsholdslejrene og ude hos vores sponsorer, så du skal være klar til at rejse en væsentlig del af din arbejdstid.

Samlet bliver dine opgaver blandt andet, at:

 • formidle de gode historier om landsholdene på den mest optimale måde til de valgte kanaler
 • producere og udvikle kreativt og visuelt indhold i samarbejde med grafiker og eksterne bureauer
 • arbejde med markedsføring af og kommunikation om landsholdene på forskellige platforme
 • tage ansvar for community management og løbende overvåge de digitale kanaler
 • lægge digitale strategier for de to landshold
 • måle og evaluere indsatsen på diverse aktiviteter
 • sikre et stærkt samarbejde med partnere og sponsorer.


Hvem er du?

Din profil kan se ud på mange måder, men vi forstiller os, at du enten har en uddannelse inden for kommunikation, markedsføring eller journalistik og nogle års erfaring på arbejdsmarkedet. Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • har en analytisk, strategisk og databaseret tilgang til kommunikation
 • har viden om og erfaring med engagerende kommunikation via sociale medier
 • har viden om og erfaring med markedsføring, kampagneplanlægning og måling på indsatser
 • arbejder aktivt med data og kan formidle indsigter og resultater til organisationen og partnere med henblik på udvikling og optimering
 • er kreativ og kan få tekst, billeder, grafik og video til at spille sammen i en fortælling
 • har guldmedalje i samarbejde.


SoMe-arbejdet på landsholdene er i perioder et 24/7-arbejde, og der kan være stort tryk på fra mange sider, når landsholdene er samlet. Det er derfor vigtigt, at du hviler i dig selv, har en grundtro på, at de beslutninger, du træffer, er de rigtige – uden at være stædig – og samtidig er diplomatisk og åben i forhold til modsatrettede synspunkter og interesser.

Det praktiske
Du bliver en del af et det kommercielle team, men kommer i lige så høj grad til at samarbejde med kommunikations- og presseafdelingen, der også deltager på landsholdssamlingerne. Samtidig kommer du til at arbejde tæt sammen med den sportslige sektor og landsholdene, hvor du også vil få en konsulent-agtig funktion i forhold til sociale medier.

Du får din daglige gang i et hus, hvor der er højt til loftet og rart samvær med ca. 40 engagerede kolleger, der alle brænder for håndbolden. Stillingen er en fuldtidsstilling med udgangspunkt fra kontoret i Brøndby. Der er i perioder arbejde ud over de almindelige 9-16-tider, og du skal være klar til at rejse 40-60 dage om året. Da noget af den ude af huset-aktivitet foregår i Danmark, vil det ikke være alle dage, som er med overnatning. Vi forventer, at du tiltræder 1. oktober 2021.

Ansøgning med CV sendes i ét samlet dokument til dhf-job@dhf.dk inden d. 5. august klokken 9.00. I emnefeltet skriver du ’SoMe-manager’.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kommunikationschef Katrine Munch Bechgaard på 6137 9896. På grund af ferie skal det ske enten onsdag d. 30. juni mellem 10 og 12 eller tirsdag d. 3. august mellem 13 og 15. 

Arbejdssted
Dansk Håndbold Forbund, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby.

 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE