Partnere
Del

KPK Døre og Vinduer fortsætter samarbejdet med Håndbolddamerne

Vinduesproducentens logo og navn vil fremover pryde Håndbolddamernes shorts. 

Dansk Håndbold Forbund og KPK fortsætter samarbejdet med yderligere 2 år. Den nye aftale betyder, at KPK bliver Officiel Buksesponsor på håndbolddamerne, og kommer til at pryde landsholdets bagdel på shortsene frem til december 2019. Dermed fortsætter KPK deres store engagement i håndbolden. Noget som vækker stor glæde hos DHFs direktør, Henrik M. Jacobsen.

”Vi har udviklet et rigtig stærkt forhold til KPK, og er derfor meget stolte af at kunne fortsætte vores gode samarbejde. Vi tror på, at KPK er de helt rigtige til at sikre et højt kommercielt og sportsligt niveau indenfor kvindehåndbolden, og vi glæder os til at se deres mange fans på lægterne de kommende år”, fortæller Henrik M. Jacobsen.

KPK blev i 2015 sponsor for Håndbolddamerne, og har bl.a. været med til etableringen af #påvej-projektet og rebrandingen af kvindelandsholdet. Netop KPKs andel og store involvering i det nye kvindelandshold har haft en stor betydning for det udvidede samarbejde.

”Vi er først og fremmest rigtig stolte af at kunne fortsætte samarbejdet med DHF. Vi tror på det projekt der er blevet søsat med Håndbolddamerne, og vi vil gerne være med til at støtte den fortsatte positive udvikling indenfor dansk kvindehåndbold. Derudover har vi og ikke mindst vores medarbejdere og kunder været rigtig glade for de unikke oplevelser som et landsholdssponsorat indebærer, og vi ser frem til at få mange flere i de kommende år”, siger KPKs salgschef, Peter Bechmann

KPKs nye aftale med DHF trådte i kraft d. 1. januar 2018.

 

TILBAGE TIL OVERSIGT

Vælg forbund

Luk